Terug naar overzicht

Soul Art

Klanten
beoordeling
0,0

De uitvaartkist en de overleden dierbare zijn één op het moment van de opbaring. Vaak heeft de kist een nietszeggende en koele uitstraling. Dat is jammer en dit maakt het afscheid minder persoonlijk. Door de uitvaartkist een bijzondere uitstraling te geven wordt het afscheid meer op de persoon gericht. De kleuren bieden troost en verzachten de aanblik tijdens de opbaring, begrafenis of crematie.

Het is voor de nabestaanden van belang dat de uitvaart een liefdevol en eigen karakter heeft, zodat een ieder op een gedenkwaardige manier afscheid kan nemen.

Soul Art streeft ernaar om een uitvaartkist te maken waardoor de uitvaart persoonlijker wordt en dat een ieder op een gedenkwaardig afscheid kan nemen.
In één oogopslag te kunnen zien hoe iemand was, door er een persoonlijk karakter aan te geven, vervaardigt Soul Art gepersonaliseerde uitvaartkisten. Dit kan zijn door een stijlvolle geschilderde uitvaartkist of een uitvaartkist met foto’s of door gezamenlijk de uitvaartkist te beschilderen. Hier wil ik u graag in begeleiden zodat het een mooie uitvaartkist wordt. Dit alles kan komt tot stand door respectvol in gesprek te gaan met de familie.

De uitvaartkisten zijn te leveren binnen  3 á 4 werkdagen

Ik vind het een eer om dit werk te mogen doen. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om op een bijzondere manier afscheid te kunnen nemen van een dierbare. Mijn ruime ervaring in het kunst schilderen en mijn creativiteit, geven mij de capaciteit om veelzijdig te zijn in mijn werk. Soul Art creëert uitvaartkisten die voor zichzelf spreken, persoonlijk zijn en met veel liefde en aandacht met de hand beschilderd of bewerkt zijn. Dit handwerk kan, indien gewenst, in andere kleurcombinaties als in de getoonde afbeeldingen.

Het zijn bijzondere eigentijdse duurzame, massieve kisten, beschilderd voor zowel volwassenen, kinderen of dieren. De kisten zijn bekleed met een bijpassende stof en u kunt kiezen voor een vlinder-sluitknop.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kolerhof 34, 5712 JB, Someren

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Soul Art voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kolerhof 34, 5712 JB, Someren
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje