Terug naar overzicht

Studio Hemeltjelief

Klanten
beoordeling
0,0

Gepersonaliseerde uitvaartkist op locatie

Voor een onvergetelijk afscheid

Als nabestaanden heeft u in een korte tijd veel te regelen. U wilt een gedenkwaardig afscheid, een mooi laatste eerbetoon voor uw dierbare. Ik kan voor u een gepersonaliseerde uitvaartkist creëren. Een uitvaartkist die iets vertelt over uw dierbare.

Een fijn begin van het rouwproces

Mijn naam is Laura van de Vijver. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om fijne herinneringen te hebben aan een uitvaart. Mijn missie is daarom om nabestaanden te helpen een waardevolle herinnering over te laten houden aan de uitvaart. Ik vind het zelf heel belangrijk om terug te kunnen kijken op een prachtige ceremonie, waarvan ik denk; dit hebben we met elkaar mooi verzorgd. Dat is toch een fijn begin van het rouwproces.

Ervaring en persoonlijke betrokkenheid

Als signwriter en ontwerper heb ik ruim 15 jaar ervaring in zowel Nederland als Australië. In september 2020 ben ik mijn lieve vriendin Florien, verloren. Vlak na haar overlijden kreeg ik de aanvraag voor het wrappen van een uitvaartkist. Dit heeft zo’n indruk op mij gemaakt om zoiets waardevols voor iemand te maken, dat ik het niet los kon laten en al snel wist: dit wil ik voor mensen doen! Voor de persoon waar de kist voor is, maar ook voor de nabestaanden.

De uitvaartkist personaliseren

In een persoonlijk gesprek probeer ik een goed beeld te krijgen van uw dierbare. Dit kan eventueel ook via de uitvaartverzorger. In het gesprek komt onder andere naar voren wie de overledene was en waar hij/zij zo van hield. Na ons gesprek maak ik een mooi passend ontwerp. Deze stuur ik u uiteraard eerst ter controle toe. Nadat u helemaal tevreden bent, zal de print pas worden afgedrukt. Vervolgens kom ik de afbeelding binnen 48 uur persoonlijk wrappen op de gewenste locatie. Het personaliseren van de uitvaart kist ziet er dus als volgt uit bij Studio Hemeltjelief:

  • Vertel mij uw wensen
  • Kies welk deel van de uitvaartkist u gewrapt wilt hebben
  • Kies een foto uit die op de kist afgebeeld moet worden
  • Na goedkeuring van het ontwerp kom ik de kist binnen 48 uur op locatie wrappen

Wat is wrappen precies?

Wrappen is het inpakken van een object door middel van een speciale folie met een hechtende lijmlaag. De printfolie die ik gebruik is pvc vrij en de lijmlaag is op waterbasis. Zo is het proces ecologisch verantwoord en dus niet schadelijk voor de aarde.

Liefde voor de aarde

Naast dat ik alles zo milieubewust realiseer, wil ik ook iets extra’s bijdragen aan de samenleving. Daarom doe ik bij elke wrap die ik mag maken een WWF Tangare donatie.

Voor meer informatie of vragen over de diensten van Studio Hemeltjelief kunt u de website bezoeken of contact opnemen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofddorp

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Studio Hemeltjelief voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofddorp
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje