Terug naar overzicht

Viek Uitvaartkisten

Klanten
beoordeling
0,0

Producten

Viek levert persoonlijke uitvaartkisten en wades. Het is belangrijk om een keuze te hebben, hierdoor bent u betrokken bij het proces en zal het je helpen bij het rouwproces. Unieke producten voor unieke mensen. Ben jij diegene die ook vind dat jij zelf of je dierbare iets moois verdienen? Iets wat bij jou of hen past?

Werkwijze

Via de website vind u het actuele aanbod. Doordat wij een wisselend en variërend aanbod hebben blijven wij uniek met onze producten. U kunt hier uw eigen keuze samenstellen voor als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen.

Eigen Stijl

Viek kenmerkt zich door kwaliteit, vrijheid en de kracht van het combineren! VIEK heeft een geheel eigen stijl en elke collectie heeft altijd een modern en eigentijds assortiment. Ook na de crematie of begrafenis is het fijn om een tastbare herinnering te hebben. VIEK denkt verder en u ontvangt bij het maken van een uitvaartkist of een wade een ‘zakje’ waar u herinneringen in kunt bewaren. Het wordt geleverd in de stof van de binnenbekleding en de stof van de deksel of in de stoffen van de wade. Zo heeft u altijd een aandenken en iets tastbaars.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven of cremeren. De uitvaartkist of een wade is hierbij een onderdeel en van groot belang voor de rouwverwerking en herinnering. Doordat u zelf uw keuze kunt maken is de kist of wade uniek, persoonlijk, eigentijds en aaibaar.

Bij VIEK stel je de uitvaartkist zelf samen. VIEK is er voor iedereen! Voor Iedereen Een Kist (en wades).

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Heikantstraat 40, 5712 GS, Someren

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Viek Uitvaartkisten voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Heikantstraat 40, 5712 GS, Someren
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje