Terug naar overzicht

Hadders Media Videoproducties

Klanten
beoordeling
0,0

Iedereen die wel eens een uitvaart van nabij heeft meegemaakt zal wel herkennen dat je als betrokkene vaak weinig mee krijgt van wat er tijdens de uitvaart gebeurt. Emotie en verdriet nemen immers snel de overhand, waardoor men nadien nog weinig of soms zelfs helemaal niets meer weet te herinneren van wat er gezegd, gesproken of bijgedragen. Die momenten gaan in een roes voorbij.

Daarom is het voor nabestaanden fijn en belangrijk dat er een paar extra ogen en oren aanwezig zijn om alles voor hen vast te leggen, zodat men later, op een tijdstip dat hen het beste uitkomt, alles nog een rustig kan terugzien én horen.

Uitvaartvideo is ook van grote betekenis voor familie of vrienden die in het buitenland wonen of vanwege ouderdom, ziekte, of coronamaatregelen niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Moderne livestream technieken maken het voor hen mogelijk om live mee kijken en hen er alsnog bij te betrekken.

Als professioneel uitvaartvideograaf verzorg ik al vele jaren door heel Nederland hoge kwaliteit uitvaartvideo’s, al dan niet in combinatie met livestreams. Desgewenst met meerdere camera’s gelijktijdig worden gefilmd en gestreamd. Het filmen en livestreamen doe ik altijd op een respectvolle en onopvallende manier, zonder daarbij de uitvaart ook maar enigszins te verstoren. Door mijn passie, ervaring en vakkennis in te zetten hoop ik met mijn uitvaartvideo’s een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de herinnering van zo een bijzondere moment.

Een professionele uitvaartvideo is een blijvende herinnering die, al dan niet in combinatie met livestream, van onschatbare waarde is.

Unsupported video link

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Druwerbrink 424, 7812 TT, Emmen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Hadders Media Videoproducties voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Druwerbrink 424, 7812 TT, Emmen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje