Terug naar overzicht

Akto

Klanten
beoordeling
0,0

Akto is al ruim 20 jaar actief als financieel juridisch adviesbureau. Ons werk heeft vele aspecten. Zo helpen wij onze klanten bijvoorbeeld bij het voorkomen van de eigen bijdrage zorg, bij de afwikkeling van nalatenschappen, bij het opmaken van de aangifte inkomsten- en/of erfbelasting en bij het vinden van de juiste woning.

Advies (levens)testament
Steeds vaker worden we ook benoemd als gevolmachtigde in levenstestamenten. Daarnaast adviseren wij in de voorbereidende fase bij het opstellen van een testament. We helpen onze klanten daarbij met het formuleren van hun wensen zodat - eenmaal bij de notaris - een kwalitatief hoogstaande akte kan worden opgesteld die ook volledig in overeenstemming is met wat u daadwerkelijk wilt en bedoelt.

Afwikkelen nalatenschappen
Ons specialisme is het afwikkelen van nalatenschappen. Dit doen we onder meer als executeur (benoemd in het testament) of als boedelgevolmachtigde (benoemd door de erfgenamen). Onze taak is dan steeds om te zorgen dat de nalatenschap zowel juridisch, fiscaal als financieel juist wordt afgewikkeld en niet in de laatste plaats dat de verschillende erfgenamen een goed gevoel overhouden van de afwikkeling. Vooral het voorkomen van problemen (en dus kosten) heeft onze aandacht. Ook worden wij regelmatig ingeschakeld als de problemen toch al ontstaan zijn; denk hierbij aan ruzies tussen de erfgenamen bij de verdeling en bijvoorbeeld in de situatie van onterving en het claimen van de legitieme portie.

Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij tijdens dit proces bovendien de administratieve afwikkeling, de verkoop of opzegging van de woning en de verdeling van de inboedel. Wat resteert na de verdeling krijgt via veiling, kringloop of goed doel een nieuwe bestemming en wat dan nog overblijft, voeren wij af.

Wij zijn u graag van dienst
Kortom, welk probleem of vraag u ook heeft, op financieel en/of juridisch terrein en dan speciaal op het gebied van erven en schenken, kunt u hiervoor altijd bij ons terecht.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lodewijk Pincoffsweg 380, 3071 AS, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Akto voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lodewijk Pincoffsweg 380, 3071 AS, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje