Terug naar overzicht

Verklaringvanerfrecht.nl

Klanten
beoordeling
0,0

Via de website www.verklaringvanerfrecht.nl kan men - wanneer er iemand is overleden - online een verklaring van erfrecht aanvragen op een moment waarop dat de aanvrager schikt; snel, eenvoudig, tegen een vooraf vastgesteld aantrekkelijk tarief én in de meeste gevallen zonder een bezoek aan het notariskantoor. Vaak hebben de erfgenamen een verklaring van erfrecht nodig om bijvoorbeeld te kunnen aantonen dat zij recht hebben op het banktegoed van de overledene.

Waarom is verklaringvanerfrecht.nl in het leven geroepen ?

In de praktijk blijkt dat mensen vaak (te) lang moeten wachten op een verklaring van erfrecht. Ook is gebleken dat het notarieel honorarium dat voor een verklaring van erfrecht in rekening wordt gebracht soms tot wel 4x hoger ligt dan de prijs welke door Verklaringvanerfrecht.nl wordt gerekend. Reden temeer dus om u te wijzen op een goed en goedkoop juridisch alternatief.

Zijn er nog andere voordelen bij de keuze voor verklaringvanerfrecht.nl ?

Ja, die zijn er zeker ! De mensen die werkzaam zijn bij Verklaringvanerfrecht.nl, zijn erfrechtspecialisten. Zij houden zich enkel en alleen met het erfrecht bezig en kunnen u bijstaan met een eventuele verdere administratieve behandeling van een nalatenschap en zij doen dit tegen een zeer aantrekkelijk uurtarief.

Alle administratieve erfrechtzaken dus onder één “digitaal dak”, waarbij u altijd nog de keuze heeft om aan tafel met ons in gesprek te gaan en dus kan besluiten op welke manier er verder met elkaar wordt gecommuniceerd (via de digitale weg of face to face).

Vragen?

Neem graag contact met ons ?

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zandstraat 17, 6658 CL, Beneden-Leeuwen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Verklaringvanerfrecht.nl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zandstraat 17, 6658 CL, Beneden-Leeuwen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje