0
Terug naar overzicht

WOZ juristen

Klanten
beoordeling
0,0

WOZ Juristen draagt zorg voor dat erfgenamen niet teveel erfbelasting betalen.

Bij erfbelasting speelt de WOZ-waarde dan ook een belangrijke rol. Op grond van onder andere de WOZ-waarde van de woning van de overledene wordt erfbelasting berekend.

Erfgenamen betalen dan ook doorgaans tienduizenden euro’s teveel aan erfbelasting wanneer zij geen bezwaar of beroep indienen tegen een te hoge WOZ-waarde. Wellicht denkt u dat er geen actie meer kan worden ondernomen. Dat is gelukkig niet zo. Ook al is het een paar jaar terug dan toch kunt u nog steeds een belang hebben en kunt u mogelijk erfbelasting terugkrijgen en daarmee tienduizend euro’s besparen.

WOZ Juristen vraagt beschikkingen op en dient bezwaar en stelt beroep in tegen een te hoge WOZ-waarde. Zeker als het een bezwaar of beroep betreft in combinatie met erfbelasting is het inschalen van een deskundige jurist van groot belang. Het bespaart u mogelijk tienduizenden euro’s.

Onze ervaren juristen zijn deskundig op het gebied van de Wet WOZ (Wet Waardering Onroerende Zaken) en kunnen voor u kosteloos bezwaar maken en zo nodig ook beroep indienen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Waterloostraat 186, 3062 TZ, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met WOZ juristen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Waterloostraat 186, 3062 TZ, Rotterdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje