Terug naar overzicht

BoedelZ Woningontruiming / Boedelafwikkeling

Klanten
beoordeling
0,0

Wanneer BoedelZ Woningontruiming/ Boedelafwikkeling?

In de volgende situaties kunt u BoedelZ inschakelen:

- Huurwoning verhuur klaar maken Huurwoningen dienen altijd volgens de gestelde eisen van de verhuurder/woningbouw te worden opgeleverd. BoedelZ kan deze opdracht snel en correct uitvoeren.

- Verkoop van een woning BoedelZ helpt u bij het presentatie klaar maken van de woning, want een overvolle woning oogt onrustig op de foto. Natuurlijk kunt u ons ook inzetten als de woning is verkocht en er veel huisraad overtollig is geworden.

- Bij overlijden Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis waarbij er veel op u afkomt. Ook in deze situatie blijft er in de meeste gevallen een huis, schuur en/of garage achter met huisraad die in vele jaren is verzameld.

- Verhuizing naar een verzorgings- of verpleeghuis Vaak is de ruimte in een verzorgings- of verpleeghuis beperkt. U kunt niet alle huisraad meenemen. BoedelZ helpt u graag met de overgebleven waardevolle inboedel, afval en de eventuele eindschoonmaak van de achtergebleven woning.

- Verzorgings- of verpleeghuis verlaten? Hierbij is snel en correct handelen vaak een vereiste. In veel gevallen dient de woning tussen de 5 en 8 dagen opgeleverd te worden. BoedelZ kan u hiermee helpen zodat dit zorgvuldig, respectvol en binnen de gestelde termijn wordt voltooid.

De voordelen van BoedelZ Woningontruiming/Boedelafwikkeling op een rij:

• Bespaart u veel tijd, energie en geld
• 1 betrouwbaar aanspreekpunt, alles in eigen beheer
• Herbruikbare goederen gaan naar een goed doel
• Milieubewust afvoeren van goederen, geen container voor de deur • Eventuele afhandeling van voor- en eindinspectie, sleutel inleveren

bij verhuurder/makelaar
• Oplevergarantie
• Opslag van goederen in eigen beveiligde opslag
• Inboedel van waarde wordt in mindering gebracht op het offerte bedrag • Woningontruiming/Boedelafwikkeling kan al vanaf    € 399,-

BoedelZ Woningontruiming/Boedelafwikkeling maakt geen onderscheid in goederen, afval, vloerbedekking verwijderen of eindschoonmaak, zoals een kringloopcentrum dat wel doet.

BoedelZ werkt o.a. voor senioren, kinderen van senioren, directe nabestaanden, bewindvoerders, thuiszorgorganisaties, woningbouwverenigingen, notarissen, makelaars en uitvaartverzorgers.

 

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Beatrixlaan 14, 3761 BD, Soest

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met BoedelZ Woningontruiming / Boedelafwikkeling voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Beatrixlaan 14, 3761 BD, Soest
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje