Terug naar overzicht

Desta Woningontruiming

Klanten
beoordeling
0,0

Verhuizen en woning ontruimen is mensenwerk.

Laat daarom uw verhuizing en ontruiming niet zomaar aan iemand over. Wellicht zit u, net als veel van onze klanten, midden in een emotionele, hectische periode. Hoe fijn is het dan, dat u een partner heeft, die met u meedenkt en u volledig ontzorgt bij de verhuizing en het leeg en bezemschoon opleveren van uw huur- of koopwoning. Inclusief andere werkzaamheden, zoals het verwijderen van de vloerbedekking inclusief lijmresten, gaatjes vullen, het opschonen van de tuin, behang verwijderen, schilderen, nicotine-aanslag verwijderen etc.

Desta Woningontruiming is ruim 9 jaar geleden opgericht door Mark Gravekamp. Sinds een aantal jaar wordt hij ondersteund door zijn vrouw Desiree, die tevens uw aanspreekpunt is. Mark is nog steeds op de werkvloer te vinden, waardoor de kwaliteit van het werk gewaarborgd blijft. Hij wordt ondersteund door een team van vaste medewerkers.

‘Tijdens de offerte-afspraak nemen wij de tijd voor onze klanten, waarbij alle wensen worden besproken. U krijgt altijd een schriftelijke offerte, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Met de ontruiming geven wij alle nog bruikbare boedel een herbestemming via diverse goede doelen waarmee wij samenwerken. Wat niet meer bruikbaar is, voeren wij met eigen auto’s af naar een professionele afvalverwerker, waar het op milieuvriendelijke wijze wordt gerecycled. Wij werken zo min mogelijk met afvalcontainers, omdat wij dat niet respectvol vinden. Hart voor mens en boedel dus, net zoals onze slogan zegt.’, aldus Desiree Gravekamp.

Kijk voor meer info op: desta-woningontruiming.nl. Waarmee mogen wij u ontzorgen?

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Middelplaten 21, 2134 WB, Hoofddorp

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Desta Woningontruiming voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Middelplaten 21, 2134 WB, Hoofddorp
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje