Terug naar overzicht

Allerzorg

Klanten
beoordeling
0,0

Iedereen verdient het om op een waardige manier afscheid te nemen van een geleefd leven. Wanneer u van uw arts op basis van uw levensverwachting een palliatieve indicatie heeft gekregen, heeft u mogelijk de wens om de laatste periode van uw leven thuis te verblijven. Dit is een mooi gegeven, maar wij begrijpen ook dat dit een heftige en intensieve periode is voor u en uw naasten. Een periode waarin u samen nog mooie momenten kunt delen.

Kiest u ervoor om thuis te verblijven, dan ondersteunt Allerzorg palliatieve zorg u en uw naasten in deze periode graag. Bij Allerzorg geven wij zorg recht uit ons hart, bieden een luisterend oor en hebben alle aandacht voor uw wensen. Dag en nacht staan onze zorgverleners voor u klaar, net zoals wij dit voor onze naasten zouden doen.

Thuis krijgt u de zorg die u nodig heeft. Dit varieert van het begeleiden van u en uw naasten, lichamelijke verzorging en verpleging tot het verrichten van lichte huishoudelijke taken. Naast korte zorgmomenten, is er ook de mogelijkheid tot 24-uurs aanwezigheid. In het laatste geval is er altijd iemand van Allerzorg in huis om de gewenste zorg en ondersteuning te bieden. De PTZ-coördinator bespreekt met u en uw naasten de mogelijkheden en stelt vast welke zorg u nodig heeft.

Naast professionele zorg is het belangrijk dat u een ‘klik’ heeft met de verzorgende die bij u thuis over de vloer komt. Daarom vormen we, op basis van onze kennismaking, een klein team van verzorgenden dat zo goed mogelijk bij u past.

Allerzorg is een innovatieve zorgorganisatie; specialist in zorg thuis. Naast palliatieve zorg levert Allerzorg ook op het gebied van: wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg, wondzorg en infusietherapie.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kasteel 4, 3441 BZ, Woerden

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Allerzorg voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kasteel 4, 3441 BZ, Woerden
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje