Terug naar overzicht

Willy van Leeuwen - Effectief Rouwen

Klanten
beoordeling
0,0

Van nature heb je het vermogen om mee te bewegen met de veranderingen in je leven. Door te rouwen beweeg je naar binnen, naar een dieper niveau in jezelf. Op dat niveau is de pijn van je verlies én kom je in contact met je kwaliteiten, vermogens, talenten, voorkeuren en verlangens. Op dat niveau ben je wie je werkelijk bent. Door gezond te rouwen leer je jezelf steeds beter kennen en gebruik je dat zelfinzicht in je rouwproces en je leven. Je maakt dan de beweging naar buiten; je leeft zoals je werkelijk bent.

Op mijn eigen manier

Het plotselinge overlijden van mijn man was mijn eerste grote verlies. Al snel merkte ik dat ik niet zoveel kon met het traditionele rouwproces. Dus ging ik op zoek naar mijn eigen manier, naar wat wèl werkte voor mij en wat goed was voor mij en mijn kinderen.

Zo kwam ik tot gezond rouwen; dat is weten wat je nodig hebt, wat je kunt doen of laten. Het is weten wat bij je past.

Mijn zoektocht en volgende verliezen hebben mij vele inzichten gegeven over verlies en rouw. Ik kijk terug op afgeronde, vervullende en verrijkende rouwprocessen. Daarnaast resulteerde het in een nieuwe visie, twee boeken over effectief rouwen, een nieuw rouwmodel, het Stappenplan voor een gezond rouwproces, en een Thuis-traject voor rouw.

Rouw en creativiteit gaan prima samen

Mijn focus ligt op rouw, creativiteit en Voluit Leven. Het is een unieke combinatie die je stimuleert, activeert en ondersteunt bij de veranderingen in je leven. Deze combinatie komt ook terug in mijn begeleiding en het Thuis-traject voor rouw, waarmee je in je eigen vertrouwde omgeving aan de slag kunt met je verlies.

Ik ga uit van jouw kracht, wijsheid en moed.

Neem gerust en vrijblijvend contact met me op.

Willy

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Besten van Brienenstraat 9, 2636 HP, Schipluiden

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Willy van Leeuwen - Effectief Rouwen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Besten van Brienenstraat 9, 2636 HP, Schipluiden
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje