Terug naar overzicht

Resight

Klanten
beoordeling
0,0

In mijn werk als rouwcoach is er naast alle aandacht voor het intense verdriet en gemis door het overlijden van een door jouw geliefd persoon, ook de aandacht om een balans te vinden tussen rouwen en het nieuwe leven aangaan. 

Rouw is heel persoonlijk en heeft zijn weerslag op je hele leven en je lijf. Door ook de aanverwante thema’s te onderzoeken die met jouw unieke rouwproces te maken hebben, ontstaat er inzicht en kan er heling ontstaan. Hierdoor kun jij je plek in het leven weer innemen waarin ook ruimte is voor je rouwproces. 

Naast gesprekken maak ik bij mijn behandelingen gebruik van:

Energetische therapie: het verdriet en de (on)bewuste blokkades om je leven weer op te pakken gaan weer vrij stromen zodat er ruimte komt voor het aangaan van je nieuwe leven.

Kunstzinnige therapie: waardoor moeilijk bespreekbare thema’s voor de cliënt beter hanteerbaar worden. Hierbij gaat het om de zeggingskracht die het voor jou heeft, de artistieke waarde is bijzaak. 

Individuele opstellingen: hoe jij rouwt heeft zijn basis in je familie van herkomst en je eerdere levenservaringen. Hierdoor kun je belemmerd worden in jouw rouw, maar je kunt er ook kracht uit halen.

Spagyriek: Spagyriek is een plantengeneeskunde gebaseerd op de helende kracht van de natuur. Deze plantcomplexen ondersteunen het rouwproces. 

In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de methoden die jou kunnen ondersteunen in je rouwproces. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Broekseweg 87, 4231 VD, Meerkerk

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Resight voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Broekseweg 87, 4231 VD, Meerkerk
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje