Terug naar overzicht

Schrijf je Rouw

Klanten
beoordeling
0,0

Schrijven helpt je rouwen

Schrijf je Rouw is een online programma waarin je al schrijvend rouw verweeft in je leven.

Rouw confronteert je met jezelf. Wie mis je? Wat voel je? Wie ben jij zonder de persoon die je mist? Wat heb je nodig? Hoe verweef je jouw dierbare in je leven?

Schrijven helpt. Al schrijvend onderzoek je jezelf, leg je vast, vind je antwoorden. Maar waar begin je? Schrijf je Rouw biedt jou de concrete tools in handen om aan de slag te gaan: schrijvend op reis door het land van rouw.

Hoe werkt Schrijf je Rouw?

Na inschrijving ontvang je 3 maanden wekelijks een mail met video en e-book. Je krijgt concrete schrijfopdrachten en informatie over rouw en schrijven. We wandelen door thema’s als gevoel, emoties, herinneringen, rouw en je omgeving, verder zonder jou en we maken een creatief uitstapje naar het schrijven van metaforen en gedichten. Je doorloopt het programma zelfstandig, al is begeleiding per mail of videobellen altijd mogelijk. Liever iets langer over het programma doen? Kies dan voor de tweewekelijkse variant.

Het ontstaan

Mijn naam is Arianne en Schrijf je Rouw ontstond uit ervaring. In 2017 overleed ons dochtertje aan de gevolgen van een hartafwijking. Tijdens een spannende zwangerschap, de prachtige momenten van haar leven en de rauwe periode van rouw ontdekte ik de helende kracht van schrijven. Mijn verhaal verscheen als boek. Daarna ontwierp ik Schrijf je Rouw om de helende kracht van schrijven te delen. Ik hoop met Schrijf je Rouw mensen een duwtje in de juiste richting te geven.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Roerdomp 2, 8131 HE, Wijhe

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Schrijf je Rouw voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Roerdomp 2, 8131 HE, Wijhe
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje