Terug naar overzicht

Fier het Leven

Klanten
beoordeling
0,0

Zeggen wat je wilt zeggen op de momenten die ertoe doen

Ik ben Hanke Amels, ceremoniemaker en –spreker en ik kan je helpen te zeggen wat je wilt zeggen op de momenten die ertoe doen. Klein met een speech, groter met een levensverhaal of hele ceremonie.

Laatste eer bewijzen tijdens de uitvaartdienst

Je gaat een laatste eer bewijzen aan een dierbare. Voor jullie is de uitvaartdienst daarin een belangrijk onderdeel. Je wilt graag zelf bepalen hoe die uitvaartdienst eruit ziet. Je wilt niet ‘wat hoort’ of ‘wat moet’. Belangrijk voor jullie is: je wilt een eigen draai geven aan de afscheidsdienst. Zodat het een monument wordt voor degene die er niet meer is.

Ik kan je helpen met de volgende dingen:

  • Als ceremoniemaker de uitvaartceremonie maken van begin tot eind.
    Concreet: met jullie bepalen hoe de uitvaartdienst eruit komt te zien. Zorgen voor mooie opbouw in de dienst, afstemming tussen de sprekers, alle losse elementen met elkaar verbinden. Afscheidsceremonie wordt op deze manier één geheel.
  • Voorgaan in de uitvaartdienst die we zelf gemaakt hebben
  • Het levensverhaal schrijven en wanneer gewenst ook vertellen
  • Speechhulp voor de sprekers tijdens de uitvaart (oa. hen helpen te zeggen wat ze willen zeggen zonder dat het ongemakkelijk wordt, en voorkomen van overlap in onderwerpen)

Rust in de uitvaartweek

Altijd begin ik met luisteren naar jullie verhaal, dát is het uitgangspunt. En we nemen de tijd. Ik creëer rust in die gekke en vaak zo drukke uitvaartweek. Neem jullie bij de hand, ontzorg op het gebied van de afscheidsceremonie. Waar jullie me nodig hebben help ik. Waar de focus van de uitvaartondernemer ligt op de logistieke zaken, focus ik me op de uitvaartceremonie. Zo vullen we elkaar prachtig aan. 

Fier het Leven, met trots het leven vieren

Mijn bedrijf heet Fier het Leven. Omdat het gaat over vieren waar je trots op bent. Waar je ‘fier’ op bent. Samen maken we dan ook een afscheid om het leven te fieren.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Irispark 96, 2651 PT, Berkel en Rodenrijs

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Fier het Leven voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Irispark 96, 2651 PT, Berkel en Rodenrijs
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje