Terug naar overzicht

Marieke van de Ridder 'Rouwschrijver en -spreker'

Klanten
beoordeling
0,0

Rouwschrijver en rouwspreker

Persoonlijke afscheidsbijeenkomst

Op een dag gebeurt het ondenkbare, je wordt geconfronteerd met het overlijden van je dierbare. Misschien heb je het al zien aankomen of kwam het helemaal onverwacht. Of misschien verwacht je binnenkort afscheid te moeten nemen. Je wilt een warme en persoonlijke afscheidsbijeenkomst voor je dierbare. Je hebt wel ideeën, maar hoe werk je die uit? Ik help je je weg te vinden.

Op zoek naar eigenheid

Wanneer ik bij je kom, gaan we op zoek naar wie jouw dierbare was. Mag ik met hem of haar kennis maken. Mag ik de verhalen horen en de mooie anekdotes. We gaan samen op zoek naar eigenheid. Dat wat hem of haar zo trof, dat waar hij of zij zo’n voorkeur voor had. Al die typische dingetjes die iemand kleur geven en eigen maken. We kunnen op zoek gaan naar een mooie handeling. Iets dat helemaal aansluit bij wie de overledene was.

Uiteindelijk laat ik alle verhalen tot me doordringen en geef hier (jullie eigen) mooie woorden aan. Woorden die schetsen hoe het was, wie er nu gemist wordt en wat jouw lieve mens allemaal te geven had. De rauwe randjes mogen er ook zijn, aangetipt, liefdevol verwoord. Altijd positief. Zo doen we recht aan jouw dierbare.

Helpen met het vormgeven van een waardevol afscheid

Het is mijn wens om mensen in rouw te helpen met het vormgeven van een waardevol afscheid. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat tijdens het afscheid recht wordt gedaan aan je dierbare. En dat je zelf de ruimte krijgt om te doen en laten waar je behoefte aan hebt. 

Als afsluiting… Maar vooral als nieuw begin om met liefde en goede herinneringen op je geliefde mens terug te kunnen kijken!

Wat kan ik als rouwschrijver en rouwspreker voor je betekenen?

  • Ondersteuning bij het schrijven van een speech
  • Ondersteuning bij het schrijven van de levensloop
  • Voorbereiden van en voorgaan bij het afscheid
  • Vormgeven van een herdenking.* 
  • Ook verzorg ik ‘Wandelingen met Aandacht voor…’ ** 

* Met alle beperkingen van het afgelopen jaar kan het zijn dat een afscheid niet volledig en compleet is geweest. Het kan zijn dat er nog behoefte is om het afscheid ‘af’ te maken. Misschien zijn er nog ongezegde woorden? Er zijn veel mogelijkheden om jouw dierbare te herdenken.

** Wandelingen met een persoonlijke touch, aandacht voor elkaar en mooie momenten in de natuur. Deze wandelingen beginnen vanaf onze boerderij in Putten en gaan door weilanden en bossen. Een wandeling op maat? Bijvoorbeeld als herdenking voor een dierbare? In overleg is veel mogelijk. 

Met een warme groet, Marieke van de Ridder

 

Ik spiegel jouw verhalen

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nijkerkerstraat 76, 3882 PJ, Putten

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Marieke van de Ridder 'Rouwschrijver en -spreker' voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nijkerkerstraat 76, 3882 PJ, Putten
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje