0
Terug naar overzicht

RememberMe

Klanten
beoordeling
10,0

Uitvaart regelen in Rotterdam

RememberMe regelt de complete uitvaart in Rotterdam en omstreken: persoonlijk, warm en op maat. Wij staan voor een uitvaart met een gekleurd randje. Dit wil zeggen dat wij een uniek afscheid verzorgen die helemaal bij jou past. Wat je van ons kan verwachten? 'Geen woorden, maar daden!', zoals de bekende Rotterdamse uitspraak luidt. 

Geen woorden, maar daden.

Een persoonlijk afscheid

Onze missie is om een persoonlijk afscheid te bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Samen bespreken we de mogelijkheden voor een uitvaart binnen jouw budget. We denken graag met jou mee in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Niks moet, alles mag! Wij werken samen met veel bijzondere bedrijven in Rotterdam, door heel Nederland en ook daarbuiten. Hierdoor kunnen we al je wensen realiseren op het gebied van uitvaart en rouw.

Je kunt ons 24/7 bereiken voor een uitvaart in Rotterdam e.o.: 085-0475508.

Je uitvaartwensen alvast in kaart brengen? Onze uitvaartplanner biedt houvast, structuur en inspiratie. Klik hier voor meer informatie.

Klanten
beoordeling
10,0

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rusthoflaan 58-60, 3034 XM, Rotterdam

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Nooit en nimmer had ik ooit verwacht dat ik een begeleidster bij de uitvaart hiervoor ooit zou willen bedanken. Maar dit wil ik meer dan graag delen: dank je wel Orlanda van RememberMe. Ik heb mijn vrouw Manon ontmoet op het strand, en ik heb afscheid van haar mogen nemen aan het strand. Met dat afscheid in augustus 2021 hadden we niet dichter bij Manon kunnen zijn. Mijn vrouw wist heel goed wat ze niet wilde bij haar afscheid. Wat ze wel wilde liet zich minder makkelijk omschrijven, dat alles had met gevoel te maken. Want op welke manier maak je nu duidelijk dat je je gelukkig en geliefd hebt gevoeld en dat je dat graag wilt doorgeven? In Orlanda vond ze heel snel dat goede gevoel, dat ze een onbevangen meedenker had gevonden. Als lezer is het goed te beseffen dat ik best wel traditioneel ben; ik vind rust en houvast in tradities en gewoonten. Ik heb dus best wel even tijd nodig gehad om te schakelen in Manons ideeën over haar uitvaart. Manon kon mij gelukkig snel een heel goed beeld schetsen van haar wensen en daarbij haar gedachten achter haar wensen duidelijk maken. Verbintenis was een hele belangrijke. Met mijn eerste kennismaking met Orlanda kwam er voor mij de rust en het vertrouwen dat zij (Orlanda) de wensen van Manon goed kon vertalen en de organisatie uit onze handen kon nemen. In haar begeleiding was Orlanda zoals je dat graag zou willen en je misschien wel onbewust als normaal beschouwt, maar achteraf terug kijkend besef je pas hoe belangrijk dat is; Orlanda gaf mij tijd om details in te vullen en toe te werken naar het afscheid. Heel fijn om te zien met hoeveel respect en zorg Manon is omringd na haar overlijden door Orlanda en haar team. Manons rouwkaart was - voor de buitenwereld – de eerste tastbare kennismaking met de persoonlijke invulling van haar uitvaart. Iedereen herkende daarin zo Manon, dat ik er weer een heel goed gevoel aan overhoud terwijl ik dit schrijf. En dan de dag zelf – en dit gaat heel tegenstrijdig lijken – was zo fijn intiem dat heel de wereld het mag weten. Ik zei het al aan het begin, we hadden niet dichterbij Manon kunnen komen. Alle sprekers deden dat op hun manier, in hun woorden en hebben daarvoor hun tijd gekregen. Orlanda’s kracht zat in de organisatie eromheen, in de aankleding, de verzorging, het kunnen regelen van deze locatie, het kunnen meebrengen van Brenda Bee die op een heel fijne en liefdevolle manier live Manons liedjes zong en zichzelf daarbij op piano begeleidde. Orlanda heeft de verbintenis met Manon tussen mij, onze kinderen, ons allen op een hele fijne, mooie, bijzondere manier vorm weten te geven. Nogmaals, dank je wel Orlanda, en daarmee ook een dank je wel aan een ieder direct of indirect betrokken bij Manon’s uitvaart. Een lieve groet van Peter uit Hellevoetsluis."
Peter V.
"Lieve Orlanda, Tijdens het ziekbed van mijn Arnold moest ik me gaan oriënteren, na wat uitvaart ondernemers te hebben benaderd, was het voor mij wel duidelijk, JIJ ! maakte tijdens ons telefoon gesprek al het verschil. Je hebt van de uitvaart iets moois gemaakt, zo mee denkend, adviserend, liefdevol naar mijn gezin, je gaf mij rust in een intens verdrietige tijd, ik kan er bijna geen juiste woorden voor vinden. Ik kan terug kijken op een mooi , warm afscheid van Arnold. Bedankt Orlanda, je bent een schat ! liefs Miranda"
Miranda
Review geven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met RememberMe voor anderen.

Overige reviews

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten.

Germaine S.
"Orlanda en haar team zijn heel warm in de omgang. Zij heeft ons goed ondersteund bij het organiseren van een bijzonder mooie uitvaart."
Mirelle Uitenbroek
"Na het overlijden van mijn vader op zoek gegaan naar een uitvaartbegeleider. Met Orlanda Adams was er meteen een klik. Ze ondersteunde waar nodig en bracht een fijne energie mee. Ze is professioneel met daarbij een gezonde dosis humor op de juiste momenten. Heel bijzonder om te ervaren hoe iemand al zo snel vertrouwd kan voelen."
SabrinA Soomer
"Remember Me, Orlanda en haar team.. ik had ze liever op een andere manier ontmoet, maar wat een geweldige mensen! Helaas onze dochter verloren, nog nooit iets te maken gehad met de dood, hoe geef je dan een volwaardig afscheid? Daar zorgt Remember me wel voor. Waar wij niet aan dachten, of waar ons hoofd niet naar stond , bedacht Orlanda het wel. De steun die we van haar kregen, de liefde die ze geeft, wat een fijn mens. Ook al was het een verdrietige tijd, kijken wij er met een warm gevoel naar terug. Tot in de puntjes was alles geregeld. Meegaan naar de gemeente voor de aangiftes van geboorte en overlijden , haarfijn aanvoelen wat je wilt, het omgaan met het overlijden. 24/7 klaarstaan, zelfs als ze op vakantie is. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wij zijn ontzettend blij dat Orlanda en haar team ons hierin hebben begeleid. Jullie zijn toppers ❤️"
Chantal Van wingerden
"Remember me Doet zijn naam eer aan wij hebben de crematie meegemaakt van een baby en die zal voor vele van ons voor altijd in ons geheugen gerift staan .Orlanda kwam de familie bijstaan .Ik heb hoop crematie/begrafenissen gehad de laaste tijd .Ik moet zeggen dat orlanda met de familie mee zag denken helpen en echt bijstaan .Ze dacht mee in oplossingen voor vader en moeder .ze was niet koud en kil en kwam haar geld verdienen .Dit merkte wij in ieder geval nooit aan haar .Petje af want heb ook anders meegemaakt de laaste tijd .Daar waar je ergens anders een nummertje bent .Ben je bij Remember me een persoon en zeker geen nummertje .Moet zeggen dat zelf de papa en mama verrast waren ,door de dingen die orlanda geregeld had .De aankleding van de zaal de beertjes op iedere stoel die je vast kon houden ,knuffels de kaarsen was echt prachtig .De belletjes blazen bij het langs lopen van mandje .Na vele te hebben zien gaan zijn het voor mij de kleine dinge die doen voor mens .Het glaasje water wat ze bracht in de zaal aan de fam als ze even niet meer konden ,tot meegaan naar de gemeente voor de aangifte te doen. ze stond ze echt bij .Bijzonder om te zien dat er nog zulke mensen bestaan en je even niet laten merken dat een bedrijf is .De collega's die orlanda hielpen alles liep met respect . Super bedankt voor al jullie zorgen super netjes alles geregeld en overal aan gedacht . groetjes chantal"
Mary de Meij-Fröberg
"Dat iets vedrietigs zo mooi kan zijn . Hebben wij ervaren bij Remember Me Met de warmte uit hun hart hebben ze onze moeder een persoonlijke uitvaart geven en ons een mooie herinnering . 😘Bedankt Orlanda"
Petra Revet
"We hebben een hele mooie uitvaart gehad verzorgt door Orlanda van Remember Me. Binnen één gesprek kon ze ons haarfijn aanvoelen en verzinnen wat bij ons paste. En deed ze een heel bijzonder voorstel voor de vorm van de uitvaart, wat wij zelf niet hadden kunnen bedenken. De uitvaart was bijzonder intiem, in plaats van vooral verdriet was het een goede familiedag waar we vooral het leven van onze moeder en oma hebben kunnen eren en vieren. Vertrouwen was belangrijk en dat heeft ze volledig waargemaakt. We hadden ons geen betere begeleiding bij de uitvaart van onze moeder kunnen bedenken."
Joop Prins
"Heel persoonlijk en professioneel de uitvaart van mijn vrouw begeleid. RememberMe heeft bij zulke verdrietige omstandigheden zo gehandeld dat beslissingen steeds in goed overleg genomen zijn. Alles is perfect verlopen."
Marieke van der Linden
"Rememberme is een heel fijne uitvaartonderneming, verpersoonlijkt door Orlanda, die met veel liefde , zorg en aandacht al jouw zorgen rondom de uitvaart wegneemt. Alles is mogelijk, en zoals zij zelf zegt: er zijn geen problemen, alleen oplossingen!"
Thea hendriks
"Mijn man Wil zou niet meer te lang te leven hebben na een jaar van chemokuren en behandelingen viel het kwartje toch de verkeerde kant op en moest ik op zoek gaan naar een begrafenis ondernemer die mee zou kunnen gaan in onze wensen en zou kunnen aanvullen daar wat nodig zou zijn. Daar Wil geen verzekering had die de kosten zou dekken moesten we het budget laag houden en we ook niet van traditionele crematies hielden ben ik via via in contact gekomen met Orlanda. Orlanda luisterde en stelde voor kennis met ons te komen maken geheel vrijblijvend alles te bespreken en kijken naar de mogelijkheden zonder ergens aan vast te zitten. Samen met mijn schoondochter hebben we haar ontvangen en hebben we overleg gehad…het voelde gelijk goed. Olanda had veel aanvullingen die we ter harte namen en had ook duidelijk wat het zou gaan kosten. Het was een fijn gesprek waarin geen enkele druk op zat dat we met haar in zee moesten gaan maar er was geen enkele twijfel wij wilden haar erbij betrekken. Wil is thuis opgebaard in zijn hobbyschuur en is gebalsemd…dit was echt heel mooi… De afscheidsceremonie hebben we in onze eigen tuin gedaan…Orlanda zorgde voor alles wat nodig was om er een mooi geheel van te maken. Iedere dag is ze geweest vanaf het overlijden en werd zo vertrouwd met ons gezin. Alles was tot in de puntjes verzorgt…Orlanda begeleide de bezoekers zonder met nadruk aanwezig te zijn…mensen werden op hun gemak gesteld door haar die even een drempel over moesten. Omdat het in de tuin was aangrenzend in een buurt heeft ze kaartjes gedrukt met het verzoek rekening te houden met de ceremonie. Ook weer zo mooi omschreven…en het was stil…. De dag na de afscheidsceremonie hebben we Wil met de kinderen en kleinkinderen samen met eigen vervoer weggebracht begeleid door Orlanda naar het crematorium waar we hem een goede reis hebben gewenst. Alles wat Orlanda voor ons gedaan heeft voor tijdens en nazorg kan ik met een woord zeggen was warm professioneel en met een enorme betrokkenheid! Alles wat ze beloofde kwam ze na en meer.. Orlanda bedankt…! Thea hendriks"
R. Van der Waal
"Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze dankbaarheid te uiten over de super positieve ervaring die wij hebben met RememberMe. De beleving die wij hebben ervaren na het overlijden van mijn echtgenote zal voor altijd in de herinnering van mij en onze kinderen voortleven. Bedankt voor de super begeleiding en ook de belangstelling in de periode na de uitvaart."
Gerdjan Van Zanten
"RememberMe heeft ons volledig ontzorgd bij de uitvaart. Dit alles voor een redelijke en vaste fee zonder op de klok te kijken. Met een tomeloze inzet, betrokken en warm. Ondanks de problemen door de Coronatijd, hebben we hierdoor toch op een mooie en warme manier afscheid van onze vader kunnen nemen!"
Alex Vlielander
"Fijn contact en er wordt goed meegedacht of het nou een grote plechtigheid is of een kleine. Komt afspraken altijd na en neemt heel veel zorgen uit handen. Bij het eerste contact hadden we meteen een goed gevoel."
Laura Eylen
"Dankzij Orlanda hebben wij op een heel persoonlijke manier de uitvaart kunnen ervaren. Boven verwachting, zeker in coronatijd. Zij beloofde al onze wensen te vervullen. Dit heeft ze waargemaakt. Mijn waardering en dankbaarheid zijn enorm."
Johan Sevenhuijsen
"Orlanda Adams van RememberMe heeft ons uitstekend ondersteund en ontzorgd bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst zoals wij die voor ogen hadden: geen aula op een uitvaartcentrum, maar een mooie ruimte elders waar we alle mogelijkheden hadden qua tijd en catering. Heel prettig contact met Orlanda, ze denkt echt mee en regelt alles goed en efficiënt, inclusief livestream van de bijeenkomst. Goede nazorg en zeer transparante facturatie. Alles bij elkaar: je kunt het niet beter wensen."
Henny Roberti
"Zeer betrokken , respect voor deze mensen dag en nacht staan ze klaar."
OSSY 1208
"Vanaf het eerste telefonisch contact was er gelijk een hele fijne klik met Orlanda. Het voelde gelijk goed en dat vind ik heel belangrijk. Een uitvaart regelen, afscheid nemen van onze goede vriend Ben kan je maar 1 keer goed doen en nooit meer overdoen. Ook al was onze vriend niet verzekerd voor de uitvaart met alle kleine ideeën van Orlanda werd het een mooie en warm afscheid. Orlanda neemt uitgebreid de tijd voor je, ze regelt alles tot in de puntjes zoals de klant het graag wilt. Niets is teveel, ieder moment van de dag is ze beschikbaar voor een praatje of advies. Ook de afronding na de uitvaart is heel persoonlijk met een mooie dierbare liefde box is net dat beetje extra wat Orlanda van RememberMe zo bijzonder maakt. Bij een volgende uitvaart (al hoop ik deze voorlopig niet te hebben) weet ik gelijk wie ik ga bellen!"
Karlijn van Gageldonk
"Orlanda heeft ons op bijzonder persoonlijke wijze geholpen met het verzorgen van de uitvaart van onze geliefde papa en man. Ze stond 24/7 voor ons klaar en heeft ons echt ontzorgt. Geen vraag was teveel. Ze heeft ons met een lach en een traan door een moeilijke tijd geholpen en rust weten te brengen in de chaos. Met haar steun hebben we een hele bijzondere en persoonlijke uitvaart gehad. Een mooier afscheid hadden we ons niet kunnen wensen."
Patricia Mooldijk
"Ik ben heel blij hoe de crematie en de opbaring thuis is verlopen . Niets anders dan lof voor jullie die dit voor ons geregeld hebben Mijn vader zijn laatste wens in vervulling hebben gebracht Dank je wel orlanda"
Daphne Roberti
"RememberMe heeft echt een hele mooie en persoonlijke uitvaart voor ons georganiseerd. Ze zijn super betrokken en hebben een fijne warme benadering, hun vriendelijke manier van meedenken, heeft ons binnen ons verdrietigste moment goed gedaan. Ze letten echt op alles, geen enkel detail gaat aan ze voorbij. We hadden ons in alle emotie vergist in de begraafplaats, hoewel alles al geregeld was, wist RememberMe binnen hun flexibiliteit meteen te schakelen. En hebben zij alsnog de juiste begraafplaats weten te regelen. Zo konden we toch nog afscheid nemen op de locatie die eigenlijk onze voorkeur had. Wij vinden het fijn dat ze ons volledig hebben ontzorgt en tot de dag van vandaag kan ik altijd terecht voor een kop koffie of een praatje. Ervaring en de passie voor mensen druipt ervan af. De zeer professionele uitvaartbegeleidster weet goed aan te voelen wat een ander nodig heeft en heeft alles onder controle, dat geeft rust. Het verliezen van onze dochter is het zwaarste wat we hebben meegemaakt, maar ondanks het verdriet, kunnen wij terugkijken op een mooie persoonlijk uitvaart. Dankjewel lieve mensen van RememberMe. Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen!!"
Robert Peeters
"Na het overlijden van mijn vader via internet (offerte.nl) terecht gekomen bij rebemberme.nl. gedurende het eerste telefonische gesprek al een fijn gevoel over de manier van communiceren. Tijdens het hele proces tot en met de crematie is dit fijne gevoel gebleven. De persoonlijke manier van begeleiden en het adviseren bij het maken van de keuzes voor de uitvaart nam ons deze zorg uit handen. ​De uitvaart is perfect verlopen volgens de gemaakte afspraken. Bedankt voor de goede begeleiding namens de gehele familie."
Klanten
beoordeling
10,0

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rusthoflaan 58-60, 3034 XM, Rotterdam

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Nooit en nimmer had ik ooit verwacht dat ik een begeleidster bij de uitvaart hiervoor ooit zou willen bedanken. Maar dit wil ik meer dan graag delen: dank je wel Orlanda van RememberMe. Ik heb mijn vrouw Manon ontmoet op het strand, en ik heb afscheid van haar mogen nemen aan het strand. Met dat afscheid in augustus 2021 hadden we niet dichter bij Manon kunnen zijn. Mijn vrouw wist heel goed wat ze niet wilde bij haar afscheid. Wat ze wel wilde liet zich minder makkelijk omschrijven, dat alles had met gevoel te maken. Want op welke manier maak je nu duidelijk dat je je gelukkig en geliefd hebt gevoeld en dat je dat graag wilt doorgeven? In Orlanda vond ze heel snel dat goede gevoel, dat ze een onbevangen meedenker had gevonden. Als lezer is het goed te beseffen dat ik best wel traditioneel ben; ik vind rust en houvast in tradities en gewoonten. Ik heb dus best wel even tijd nodig gehad om te schakelen in Manons ideeën over haar uitvaart. Manon kon mij gelukkig snel een heel goed beeld schetsen van haar wensen en daarbij haar gedachten achter haar wensen duidelijk maken. Verbintenis was een hele belangrijke. Met mijn eerste kennismaking met Orlanda kwam er voor mij de rust en het vertrouwen dat zij (Orlanda) de wensen van Manon goed kon vertalen en de organisatie uit onze handen kon nemen. In haar begeleiding was Orlanda zoals je dat graag zou willen en je misschien wel onbewust als normaal beschouwt, maar achteraf terug kijkend besef je pas hoe belangrijk dat is; Orlanda gaf mij tijd om details in te vullen en toe te werken naar het afscheid. Heel fijn om te zien met hoeveel respect en zorg Manon is omringd na haar overlijden door Orlanda en haar team. Manons rouwkaart was - voor de buitenwereld – de eerste tastbare kennismaking met de persoonlijke invulling van haar uitvaart. Iedereen herkende daarin zo Manon, dat ik er weer een heel goed gevoel aan overhoud terwijl ik dit schrijf. En dan de dag zelf – en dit gaat heel tegenstrijdig lijken – was zo fijn intiem dat heel de wereld het mag weten. Ik zei het al aan het begin, we hadden niet dichterbij Manon kunnen komen. Alle sprekers deden dat op hun manier, in hun woorden en hebben daarvoor hun tijd gekregen. Orlanda’s kracht zat in de organisatie eromheen, in de aankleding, de verzorging, het kunnen regelen van deze locatie, het kunnen meebrengen van Brenda Bee die op een heel fijne en liefdevolle manier live Manons liedjes zong en zichzelf daarbij op piano begeleidde. Orlanda heeft de verbintenis met Manon tussen mij, onze kinderen, ons allen op een hele fijne, mooie, bijzondere manier vorm weten te geven. Nogmaals, dank je wel Orlanda, en daarmee ook een dank je wel aan een ieder direct of indirect betrokken bij Manon’s uitvaart. Een lieve groet van Peter uit Hellevoetsluis."
Peter V.
"Lieve Orlanda, Tijdens het ziekbed van mijn Arnold moest ik me gaan oriënteren, na wat uitvaart ondernemers te hebben benaderd, was het voor mij wel duidelijk, JIJ ! maakte tijdens ons telefoon gesprek al het verschil. Je hebt van de uitvaart iets moois gemaakt, zo mee denkend, adviserend, liefdevol naar mijn gezin, je gaf mij rust in een intens verdrietige tijd, ik kan er bijna geen juiste woorden voor vinden. Ik kan terug kijken op een mooi , warm afscheid van Arnold. Bedankt Orlanda, je bent een schat ! liefs Miranda"
Miranda
Review geven
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje