0
Terug naar overzicht

Onze uitvaartplanner biedt houvast

21/05/2024
Redactie
Delen:
Onze uitvaartplanner biedt houvast

Je uitvaartwensen nú al vastleggen klinkt sommige mensen misschien vreemd in de oren, maar geloof ons... Je eigen uitvaart plannen brengt onwijs veel voordelen met zich mee. Voor jezelf én voor je nabestaanden. Afscheid nemen van een dierbare is een belangrijk en onvergetelijk levensmoment dat je niet kunt overdoen. Door hier bij leven alvast over na te denken, kun je jouw eigen uitvaart tot in de puntjes in kaart brengen. Er is zo veel mogelijk en alles kan ook geheel naar wens worden georganiseerd. Durf je afscheid persoonlijk in te richten. Gewoon omdat het kan! Onze uitvaartplanner helpt jou hierbij en biedt letterlijk en figuurlijk een houvast.

Je eigen uitvaart plannen. Waarom zou je?

Deze uitvaartplanner biedt structuur en inspiratie voor een persoonlijk afscheid. We adviseren om je uitvaartplanner met een potlood in te vullen, naarmate je ouder wordt kunnen je wensen met betrekking tot de uitvaart veranderen. Verstandig om er eens in de zoveel tijd weer naar te kijken en dan te bepalen of je er nog wel hetzelfde in staat. Het is jouw uitvaart, dus jij kunt deze geheel naar wens invullen.

Een lastig keuzeproces makkelijker maken

Een uitvaart regelen is nu eenmaal niet het leukste onderwerp. Om je in dit proces te ondersteunen bieden we in deze uitvaartplanner ook veel inspiratie en tips. Zo ontdek je wat er allemaal mogelijk is en zal je ervaren dat het invullen minder lastig is dan je wellicht had gedacht.

Ontzorg jezelf en je naasten door je uitvaart te plannen

Het plannen van een uitvaart is waardevol en geeft rust. Je weet namelijk nooit wanneer het moment daar is. Voor jou maar ook voor je naasten is het een fijne gedachte om te weten dat alles naar wens geregeld kan worden mocht die bewuste dag aanbreken. Daarnaast neem je je naasten hiermee een hoop werk en zorgen uit handen. Zij kunnen deze uitvaartplanner gebruiken als leidraad voor het regelen van de uitvaart.

uitvaartplanner bestellenUitvaartplanner bestellen voor €12,95 excl. verzendkosten

De voordelen van onze uitvaartplanner op een rij

Onze uitvaartplanner...

  • biedt houvast, structuur en inspiratie voor een persoonlijk afscheid.
  • bestaat uit een wensenlijst en een genodigdenlijst.
  • is gevuld met inspirerende tips, mooie gedichten en interessante weetjes m.b.t. uitvaart en rouw.
  • zet je alvast aan het denken over praktische zaken (testament, verzekering, digitaal erfgoed etc.)
  • kun je op een veilig plekje opbergen.
  • kun je makkelijk samen met een dierbare doornemen.
  • is bruikbaar voor je eigen uitvaart of de uitvaart van een naaste.
  • maakt een lastig keuzeproces makkelijk.
  • ontzorgt jou en je naasten.
  • draagt bij aan een uitvaart die bij jou past.

Een passend afscheid biedt troost

Een uitvaart kun je maar één keer voor iemand organiseren, je kunt het niet overdoen. Daarom is het ook zo belangrijk dat alles naar wens verloopt. In de praktijk blijkt dat nabestaanden heel veel waarde hechten en troost kunnen vinden in een persoonlijk afscheid.

Dus… Ben jij klaar om kleur te geven aan jouw eigen uitvaart?

De uitvaartplanner bestellen

De uitvaartplanner is te koop voor €12,95,- per stuk (excl. de verzendkosten). Je kunt onze uitvaartplanner bestellen in de RememberMe webshop.

Delen:

Reacties (1)

Reactie van Brigitte Dedeygere op 9 nov. 2021 00:21
"Graag had ik gedichten en teksten ontvangen voor bij een uitvaart."

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje