0
Terug naar Dutch Funeral Awards

Winnaars Dutch Funeral Awards 2020

In totaal hebben meer dan 70 bedrijven zich aangemeld voor de Dutch Funeral Awards in 2020. Daaruit volgden per categorie steeds minstens drie genomineerden die hun product of dienst persoonlijk mochten presenteren aan de jury in de Tuinen van Appeltern. Omdat er heel veel inschrijvers waren binnen de categorieën uitvaartzorg en innovatie waren er daar 6 genomineerden uitgekomen. Per categorie is er uiteindelijk minstens één winnaar gekozen. In de categorie innovatie zijn er naar aanleiding van de jurybeoordeling twee winnaars gekozen. Daarnaast hadden we dit jaar ook nog de 'Aanstormend talent award', de 'Pionier award', de 'Verbinder award' en een extra award, namelijk de 'Beste Stichting award'.

Wij hadden het graag anders gewild, maar vanwege de onstuimige periode waarin wij ons bevinden hebben wij ervoor gekozen om de uitreiking bij ons op kantoor te organiseren! Met een simpele, maar warme en vrolijke, coronaproof-setting hebben wij de winnaars om de beurt mogen verenigen met hun welverdiende bokaal! Bekijk hieronder een sfeerimpressie.

Onderstaande foto's zijn gemaakt door Tin van Steijn.

Bekijk hieronder per categorie de winnaars van de Dutch Funeral Awards 2020

 

Deelnemen

Wil jij ook kans maken om een Dutch Funeral Award te winnen? Meld je dan snel aan met jouw unieke product of dienst. Dat kan door onderstaande formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen of mailen. De inschrijving voor de Dutch Funeral Awards 2020 is inmiddels gesloten. Je kunt je wel alvast inschrijven voor de Dutch Funeral Awards 2022 door onderstaand formulier in te vullen.

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje