Terug naar funeralfair

De derde editie van de Funeral Fair on Tour heeft helaas even op zich laten wachten. Maar maak je vooral geen zorgen, want het wachten wordt dit jaar beloond! Met trots kondigen wij het Funeral Fair Festival aan dat op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2020 zal plaatsvinden. Ditmaal vervangen wij ons paviljoen van een aantal vierkante meters echter door een park. En niet zomaar een park, maar het grootste tuininspiratiepark van heel Nederland! Namelijk de Tuinen van Appeltern in het groene Land van Maas en Waal, in de driehoek Oss, Nijmegen, Tiel. 

Tijdens het Funeral Fair Festival maak je kennis met de mooie en gekleurde kanten van de uitvaart- en rouwbranche. Een bezoekje aan deze beurs zal je helemaal versteld doen staan. De gedachten dat de uitvaartbranche eng en saai is zal in dit dynamische weekend volledig worden weggenomen. Maak in de prachtige tuinen van Appeltern kennis met diverse unieke producten en diensten van bijzondere bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche. Ontdek wat er allemaal mogelijk is voor een persoonlijke uitvaart die bij jou of je dierbare past. Geniet van zowel infotainment als entertainment in de vorm van creatieve workshops, de aanwezigheid van foodtrucks, Dj-boots, live muziek en nog heel veel meer. Je maakt het allemaal mee op 31 oktober en 1 november tijdens het Funeral Fair Festival. Dat wil je toch écht niet missen?

Houd deze pagina en onze social media regelmatig in de gaten voor meer informatie met betrekking tot het programma van het Funeral Fair Festival.

 

Maatregelen omtrent het coronavirus 

Rekening houdend met de RIVM maatregelen en uiteraard de 1,5 meter regel, zorgen wij op deze prachtige locatie voor een “corona-proof” setting. Ook zorgen wij voor de juiste hygiëne voorzieningen, zoals desinfecteringsmiddel- en doekjes die beschikbaar zijn bij binnenkomst en op verschillende plekken op locatie. 

We blijven de ontwikkelingen omtrent het coronavirus ongetwijfeld nauwlettend volgen en houden je op de hoogte van enige veranderingen met betrekking tot de data. Houd deze pagina goed in de gaten voor het programma en andere belangrijke updates. Hopelijk zien wij jou op 31 oktober en 1 november in de Appeltern!

Deelnemen aan het Funeral Fair Festival?

Ben je een bedrijf en geïnteresseerd om deel te nemen aan het Funeral Fair Festival? Je kunt alvast een stand in een van de prachtige tuinen van Appeltern reserveren. Zo verzeker je jezelf van een stand. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen/mailen. Hier vind je meer informatie voor standhouders. Bekijk ook eens onderstaande video impressie, gemaakt door Freddy Abendanon van Uitvaartvideo.net.

Contactformulier

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje