Terug naar overzicht

Het Funeral Fair Festival krijgt fantastische beoordelingen!

22/07/2021
Redactie
Delen:
team rememberme

Op 10 en 11 juli 2021 vond het Funeral Fair Festival plaats in de Tuinen van Appeltern. We waren erg benieuwd hoe de standhouders deze outdoor uitvaartbeurs hebben ervaren. Daarom hebben wij een enquête opgesteld met daarin 13 vragen met betrekking tot de beurs. In totaal hebben 50 standhouders de enquête volledig ingevuld. Over het algemeen kunnen we concluderen dat de standhouders zeer tevreden zijn. We krijgen dan ook een dikke voldoende voor het Funeral Fair Festival. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten genoemd. Dat is alleen maar fijn! Wij hebben alle feedback met open armen ontvangen. Graag delen wij de belangrijkste resultaten met jullie.

Feedback is the breakfast of champions.

Wat is je algemene oordeel over het Funeral Fair Festival? 8,7

Op deze vraag kwamen we op een gemiddelde van een 8,7. De meeste opmerkingen gingen over het vernieuwende karakter, de warme sfeer en de prachtige locatie.
 
Wat vond je van de ligging en bereikbaarheid van de locatie? 8,6

Op deze vraag scoorden we een 8,6. De locatie was goed bereikbaar en er was voldoende parkeergelegenheid.

Wat vond je van de locatie, sfeer, aankleding en standinrichting? 9

Op deze vraag kwamen we op een gemiddelde van een 9. De tuintjes vielen enorm in de smaak en er heerste volgens de standhouders een fijne informele sfeer. "De locatie was echt bijzonder mooi, de bloemen stonden nu ook prachtig, dat was uniek. De settings zijn prachtig en geven inspiratie", geeft een van de deelnemers aan.

Wat vond je van de communicatie (denk aan de informatie vooraf, de marketing en publiciteit)? 8,6

Op dit vlak scoorden wij een 8,6. Er was volgens de standhouders veel contact vooraf, zowel per mail als telefonisch, ondanks dat de beurs meerdere malen verzet moest worden (4 keer om precies te zijn!).

Wat vond je van de op- en afbouwtijden? 8,8

Op deze vraag ontvingen we een gemiddelde van een 8,8. De tijden en de voorwaarden voor het op- en afbouwen werden vooraf duidelijk gecommuniceerd met de deelnemers.

Wat vond je van de service (denk aan ondersteuning)? 8,5

We scoorden op deze vragen een 8,5. "Mooi hoe de organisatoren geen groot ego hadden", antwoordt iemand. Een ander schrijft: "De locatie is super, Orlanda en haar team zijn super en ga vooral zo door! Ik kom volgend jaar graag weer als standhouder of in ieder geval als bezoeker."

Wat vond je van de entertainment en infotainment? 8,1

Hierop ontvingen we een 8,1. De workshops, de live muziek en de foodtruck kregen erg veel positieve reacties.

Wat vond je van het aantal en de diversiteit van de deelnemende partijen? 8,4

Hier kregen we een 8,4 voor. De deelnemers waren tevreden over de variëteit en diversiteit aan standhouders. 

Wat vond je van het aantal bezoekers? 7,6

Op deze vraag scoorden we een 7,6. In totaal hebben we voor de Funeral Fair 1800 bezoekers mogen ontvangen. We zijn erg blij met het aantal verkochte kaarten, maar streven voor volgend jaar uiteraard naar meer!

Wat kan er volgens jou beter de volgende keer?

 • "bewegwijzering beter op het terrein, meer ondersteuning hierin. tweede dag was het al beter geregeld. "

 • "Volgende keer nog een dag erbij. Voornamelijk om elkaars stands te bezoeken en zo optimaal te kunnen netwerken. De organisatie krijgt dan een dagje vrij om naar de sauna te gaan en bij te komen :)"

 • "Geen plastic gebruiken bij water en de tasjes."

 • "als participant 1 puntje. de zijlen die er hingen waren zon wering, de regen kwam er doorheen. zou volgende keer voor ander materiaal gaan. voor de rest, het was fantastisch! heel erg geslaagd! "

Wat moeten we er de volgende keer zeker in houden (denk aan de workshops, de locatie of wat jij een pluspunt vond)?

 • "Alles: promotie, great vibes, entertainment, strakke organisatie"
 • "locatie houden het was een mooie combinatie mens en natuur "
 • "Locatie, workshops en het contact met organisatie."
 • "De locatie is top! Het beginnen en eindigen met een ritueel door de LBvR zou ik er zeker in houden. De uitvaartsettings en workshops ook. "

Heb je nog tips, opmerkingen of feedback?

 • "Ik ben super blij met jullie! Blijf zoals je bent: lieve, unieke, jij "
 • "Complimenten over het doorzetten, om het mogelijk te maken. Geweldig teamwerk, fantastische organisatie die altijd positief qua insteek is. Mooi weer gekregen (kwam ons toe), fijne samenwerking. Toppers bij RememberMe!!"
 • "Wat mij heel tof lijkt een workshop, uiterlijke verzorging. M’n favoriete kapper & kledingwinkel kunnen dat! Haal het beste uit je zelf en welke uitstraling wil je hebben "

Zou je bij een volgende Funeral Fair weer willen deelnemen?

85% geeft aan de volgende keer weer gezellig mee te doen, 12,5 % denkt er nog even over na en 2,5 % komt de volgende keer liever als bezoeker naar de Funeral Fair.

Al met al hebben wij mooie rapportcijfers gekregen waarvan wij nog heerlijk kunnen nagenieten en feedback waarmee wij aan de slag kunnen, zodat we van de volgende Funeral Fair een nog groter succes kunnen maken! 
 
Bekijk onderstaande video impressie van het Funeral Fair Festival, gemaakt door Freddy Abendanon van Uitvaartvideo.net

Klik hier voor meer sfeerbeelden van het Funeral Fair Festival.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje