Terug naar overzicht

Zinnia Bloemen

Klanten
beoordeling
0,0

Voor een laatste, lieve bloemengroet

Bijzondere rouwbloemen zorgen voor een speciale sfeer bij het afscheid van een dierbare. Er is veel mogelijk qua vorm, kleur en bloemsoort om het rouwboeket en de bloemendecoratie een eigen invulling te geven. Zo zijn er nog veel meer bijzondere alternatieven die een persoonlijke sfeer aan de uitvaart meegeven. 

Bloemen maken het verschil en wij helpen u er graag bij

Uitvaartbloemist In Memoriam maakt als specialist persoonlijk, bijzonder en liefdevol rouwbloemwerk op maat. Bij ons staat voorop dat we samen met u – familie of vrienden van de overledene – komen tot een waardig, maar vooral passend bloemenafscheid. Wij zijn toparrangeurs met jarenlange ervaring en maken rouwbloemwerk vol liefde en aandacht voor de nabestaanden. Dagelijks staan wij voor u klaar om het rouwstuk te maken wat bij u past. Van een bescheiden rouwboeket tot aan de warme aankleding van de afscheidslocatie.

Uitvaartbloemist In Memoriam maakt gebruik van de mooiste producten uit de natuur. Ons rouwwerk bestaat uit prachtige, dagverse bloemen die wij volledig op maat aanpassen naar de wens van de klant. 

Gezamenlijk een persoonlijk rouwstuk samenstellen of online bestellen

Als de overledene een favoriete bloem of kleur had, kunnen wij deze ook verwerken in het rouwbloemwerk. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een bepaalde symboliek of karaktertrek van de overledene duidelijk in de bloemen naar voren te laten komen.

Uitvaartbloemist In Memoriam heeft een ruim assortiment aan rouwstukken. In onze webshop vindt u tientallen bijzondere en sprekende arrangementen in uiteenlopende stijlen en vormen welke u gemakkelijk kunt bekijken en bestellen.

Wij leveren rouwboeketten en rouwstukken voor uitvaarten in heel Nederland.

Wenst u een persoonlijk advies of wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 088 – 256 36 36 of via de mail.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Sterrenhof 28, 3204 AT, Spijkenisse

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Zinnia Bloemen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Sterrenhof 28, 3204 AT, Spijkenisse
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje