0
Terug naar overzicht

Jaarringen

Klanten
beoordeling
0,0

“Herinnering is een vorm van ontmoeting” - Kahlil Gibran

Als je iemand moet missen, dan herken je je misschien wel in die woorden. Als je terugdenkt aan degene van wie je afscheid hebt moeten nemen, voel je weer even nabijheid en krijg je toegang tot de emoties die dat bij je oproept. Een lach of een traan, en even een moment van stilstaan bij wie je hebt verloren. Herinneringen zijn veel waard.

Niet alleen voor nabestaanden, maar ook voor mensen die weten dat ze zullen gaan sterven hebben herinneringen vaak een speciale betekenis. In de laatste fase van het leven ontstaat dikwijls de behoefte terug te kijken en verhalen of levenslessen te delen. Veel mensen willen iets blijvends nalaten. Jaarringen biedt daarvoor verschillende mogelijkheden.

Een levensverhaal

Een boek met een mooi opgeschreven levensverhaal kan van grote emotionele waarde zijn, zowel voor nabestaanden als voor degene wiens verhaal wordt verteld.

Voor kinderen en kleinkinderen is het betekenisvol om vertrouwd te zijn met het levensverhaal van hun ouder of grootouder. Maar ook voor andere geliefden en naasten kan het een groot geschenk zijn om te mogen delen in de herinneringen die iemand nalaat. Het kan een afscheid extra diepte geven en ook troost bieden naderhand.

Een miniatuurtje

Een miniatuurtje is eigenlijk een levensverhaal in miniatuur, gevat in korte, maar veelzeggende teksten met dierbare herinneringen, bijzondere verhalen of persoonlijke levenslessen. Het is een mooi tastbaar aandenken dat geschikt is om uit te delen bij een afscheid of uitvaart. Zo kan de herinnering aan de overledene levend blijven.

Een miniatuurtje kan helemaal naar eigen wens worden vormgegeven: een klein boekje, een gevouwen brochure of een aantal in een doosje te bewaren kaartjes. Alles is mogelijk.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Het Buske 53, 6663 KP, Lent

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Jaarringen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Het Buske 53, 6663 KP, Lent
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje