Terug naar overzicht

Joehoee.nl

Klanten
beoordeling
0,0

“Soms besef je pas de waarde van momenten als het een herinnering wordt”. 

Precies om deze reden heb ik met Joehoee.nl de herinneringsdoos bedacht. Het unieke aan de doos is dat je je eigen tekst in de deksel kan laten graveren. Veel gekozen is een stukje tekst geschreven door de overleden persoon.

Ik ben Lydia van Joehoee.nl. Een creatief bedrijfje dat producten maakt met een persoonlijke boodschap. Denk aan houten corsages met een eigen tekst of dus de herinneringsdoos als aandenken aan een dierbare. Maar de doos kan ook gebruikt worden als aandenken aan een geboorte, bruiloft of vakantie.

Het is fijn om terug te kunnen dromen aan bijzondere momenten. Herinneringen helpen hierbij en verdienen om deze reden een mooie plek. Herinneringen zijn naast gedachten vaak tastbare spullen, denk aan een:

  • Sieraad
  • Rouwkaart
  • Item wat de persoon typeerde.  
  • Persoonlijke brief

Te waardevolle spullen om ergens op zolder in een oude schoenendoos terecht te laten komen. Zo helpt de herinneringsdoos bij het verwerken van het verlies. 

Bij Joehoee.nl kies je voor de eiken of berken versie van de doos. 

Je hebt ongetwijfeld goede voornemens om herinneringen aan je dierbare levend te houden en niet te lang te wachten om dit een mooie plek te geven. Schuif het regelen niet verder voor je uit en verzamel alle herinneringen in deze doos. Welke gravering wil jij in de doos hebben?

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Joehoee.nl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje