Terug naar overzicht

Troostkussens

Klanten
beoordeling
0,0

Persoonlijke cadeaus middels sublimatie

Na een heftige periode in ons leven ben ik begonnen met het maken van verschillende persoonlijke cadeaus middels sublimatie. De producten worden vooral gemaakt op keramiek, maar ook kussens zijn een groot onderdeel van de producten die ik maak. 

Sublimatie is een chemisch proces waarbij een stof van vaste fase direct overgaat naar gasvormige fase. De vloeibare fase van de stof wordt hierbij overgeslagen. Voor bedrukking van materialen of producten, wordt sublimatie gebruikt om een print als het ware "in te bakken" in de oppervlakte van het materiaal zelf. Hiervoor wordt hittegevoelige inkt gebruikt, welke zich vermengd met het (speciaal gecoate) materiaaloppervlak. Het resultaat is een heldere, levendige full-colour print die kras- en wasbestendig is. 

Het geheel wordt daarna onder de transferpers geplaatst, om het daadwerkelijke sublimatieproces te laten verlopen. Onder de juiste temperatuur, tijds- en drukinstellingen wordt uw print in de ondergrond "gebakken". 

Troost

Het idee voor Troostkussens is ontstaan uit het maken van deze producten. Een van mijn favoriete producten is het kussen, omdat je daar alle kanten mee op kunt. 

Toen mij werd gevraagd of ik voor een jong meisje waarvan de ouders waren gescheiden twee kussens wilde bedrukken met een foto van papa en mama en de tekst 'altijd dichtbij' zag ik hoeveel troost dit product biedt. Vervolgens mocht ik een mooi kussen maken voor een dame die haar beide ouders heeft verloren en ook in dit geval was er weer sprake van een soort van “troostkussen”. 

Steun in tijden van rouw

Het overlijden van een dierbare is een heftige en verwarrende gebeurtenis. Verdriet overheerst en in je verdriet kun je niet altijd de troost krijgen of bieden waar je op dat moment behoefte aan hebt. Soms is het net die ene knuffel die we nodig hebben, maar niet kunnen krijgen, omdat een dierbaar persoon er niet meer is. Hoe fijn is het dan om een speciaal troostkussen even lekker tegen je aan te kunnen houden?

Er zijn al begrafenisondernemers die werken met het troostkussen. Tijdens het verwerken van verlies is het een steun, voor zowel kinderen als volwassenen. Het troostkussen is lekker groot en je houdt het prettig in je armen. Door de lieve en zachte uitstraling is het troostkussen een liefdevolle uiting van steun aan de rouwende. 

Geef een troostkussen cadeau aan iemand die het moeilijk heeft, en laat hen merken dat je met je hart bij hen bent. Natuurlijk kun je ook een mooi kussen voor jezelf uitzoeken zodat het je troost kan bieden op de momenten dat jij het moeilijk hebt. 

Voor meer informatie over Troostkussens verwijs ik u graag naar mijn webshop.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Joost van den Vondelstraat 155, 7103 XT, Winterswijk

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Troostkussens voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Joost van den Vondelstraat 155, 7103 XT, Winterswijk
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje