0
Terug naar overzicht

PAX Nalatenschapsbegeleiding & Mediation

Klanten
beoordeling
0,0

PAX Nalatenschapsbegeleiding & Mediation 

Voor persoonlijke begeleiding bij alle zaken rondom een nalatenschap.

De nalatenschap van een dierbare

Wanneer een naaste is overleden komt er veel op u af. Na de eerste intense week van afscheid staat u voor het regelwerk van allerlei zaken op persoonlijk, administratief en juridisch vlak welke samenhangen met het overlijden. Juist in deze emotionele periode zorgen de onbekende materie van het afhandelen van een erfenis -en soms de familieverhoudingen- voor onrust of zelfs tot conflicten onder de erfgenamen.

In de praktijk

Elke nalatenschap is uniek en vraagt om maatwerk. In deze zware periode moet er aan veel gedacht worden en staat u vaak voor ingrijpende beslissingen. 

Weet u als langstlevende, erfgenaam of executeur niet weet waar te beginnen? Ontbreekt het u aan kennis of tijd, of loopt u tegen vragen aan? Ziet u op tegen gesprekken met een bank, notaris, pensioenfonds, accountant of instanties? Moet een woning worden ontruimd en verkocht? Hoe ziet uw toekomstige financiële situatie eruit als langstlevende? 

Als nalatenschapsbegeleider ga ik naast u staan. Ik help u bij alle zaken rondom de afwikkeling met inachtneming van de wet- en regelgeving waarbij ik één aanspreekpunt vorm voor alle nabestaanden. Door u te ontzorgen ontstaat er ruimte voor de verwerking van uw verlies.

Uw administratie

Wanneer na een overlijden blijkt dat de administratie niet of maar gedeeltelijk op orde is, kan ik u hierin begeleiden. Samen stellen we orde op zaken zodat er inzicht en overzicht ontstaat, weloverwogen beslissingen genomen kunnen worden en er door emoties geen essentiële zaken over het hoofd worden gezien. Zeker als uw partner voorheen de administratie deed kan praktische ondersteuning welkom zijn.

Werkwijze

Graag kom ik bij u langs, in uw eigen vertrouwde omgeving, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit bezoek nemen we in alle rust uw situatie door, bekijken we samen welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en of er besparingen kunnen worden gerealiseerd. Vervolgens bepaalt u zelf of u dit geheel of gedeeltelijk uit handen wilt geven.

Met een kantoor zowel in Dongen als Scheveningen is het mogelijk u te begeleiden in de regio’s Midden- en West-Brabant en Zuid-Holland.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Maurice Gilliamsstraat 4, 5103 PW , Dongen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met PAX Nalatenschapsbegeleiding & Mediation voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Maurice Gilliamsstraat 4, 5103 PW , Dongen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje