0
Terug naar overzicht

Nubia Smits | Digitale Nalatenschap

Klanten
beoordeling
0,0

Nubia Smits | Digitale Nalatenschap is ontstaan door de boodschap van Jip Keijzer bekend van Over Mijn Lijk in 2012, het plotseling overlijden van mijn vader in 2015 en mijn 17 jaar werkervaring op de afdeling Digital Services van een zorgverzekeraar.

In 2018 heb ik de Beroepsopleiding Uitvaartbegeleider gevolgd bij Meander Uitvaartopleidingen. Waarbij ik voor mijn eindopdracht van deze opleiding heb gekozen voor het onderwerp "Bewustwording van gebruik sociale media bij leven en na overlijden". Tot het overlijden van mijn vader had ik namelijk nog nooit stilgestaan wat een digitale nalatenschap (erfenis) is en hoe je dit als nabestaande kan ervaren.

De diensten van mijn onderneming zijn onafhankelijk en bestaan uit informeren, adviseren en ontzorgen. Mijn dienst “Digitale Bewustwording” staat volledig in het teken van het vroegtijdig inzichtelijk maken en vastleggen van jouw digitale nalatenschap. Voor mijn diensten “Jouw Administratieve Nalatenschap” en “Jouw Digitale Leven” heb ik documenten opgesteld die ik als handvat aanreik om hier concreet invulling aan te kunnen gaan geven. De uitkomst van jouw digitale nalatenschap kan een vertrekpunt zijn om vervolgens jouw specifieke wensen na overlijden vast te gaan leggen. 

Mijn Opzegservice is meer dan alleen het beëindigen van o.a. een account of abonnement. Voorafgaand aan een opzegging voer ik de specifieke wensen na overlijden uit die zijn vastgelegd. Voorbeelden zijn het veiligstellen en overdragen van documenten, filmpjes en foto’s aan nabestaanden. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Van Speykstraat 190, 2161 VR, Lisse

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Nubia Smits | Digitale Nalatenschap voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Van Speykstraat 190, 2161 VR, Lisse
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje