0
Terug naar overzicht

Nabestaanden Ontzorgd

Klanten
beoordeling
0,0

Waarom is Nabestaanden Ontzorgd een belangrijke voordelige aanvulling bij het afhandelen van een nalatenschap?

Uit gesprekken met nabestaanden blijkt dat zij bijna altijd geconfronteerd worden met verschillende problemen bij de afhandeling van een nalatenschap. Een dierbare overlijdt. Er komt heel veel op de nabestaanden af en dat stopt niet na de uitvaart. Dan moeten er opeens allerlei zaken geregeld worden en ontstaan er ook veel vragen.

Soms gaat het om relatief eenvoudige zaken zoals het omzetten van een mobiele telefoon of het beëindigen van een lidmaatschap, maar ook complexere zaken komen aan de orde. Moet ik de erfenis (beneficiair) aanvaarden of verwerpen? Is een verklaring van erfrecht noodzakelijk? Moet er een boedelbeschrijving gemaakt worden? Hoe doe ik aangifte erfbelasting?

Daarnaast wil je bij de afhandeling van de erfenis ook liever geen onenigheid binnen de familie. Is er een testament of codicil? Wie kan dit deskundig en onafhankelijk begeleiden?

Nabestaanden Ontzorgd biedt een totaaloplossing aan voor het afhandelen van de gehele administratieve rompslomp na overlijden. Via een uniek systeem van i-executeur kunnen we op een efficiënte en kostenbesparende manier alle zaken op een deskundige manier netjes van A-Z afhandelen.

Wij handelen niet alleen de papieren administratie af zoals het omzetten of beëindigen van abonnementen en verzekeringen, maar helpen ook bij het op orde brengen van de nieuw ontstane financiële situatie en het afhandelen van de digitale nalatenschap: staan er nog foto’s en filmpjes in de cloud en moeten accounts van Facebook, PayPal of e-mail worden opgezegd?

Om dit allemaal in goede banen te leiden werkt Nabestaanden Ontzorgd systematisch met heldere overzichten voor alle betrokken nabestaanden. Niet met een uurtarief, maar wel tegen een vooraf vastgestelde voordelige projectprijs.

Zo kunt u zonder administratieve zorgen weer verder met het verwerken van uw verlies.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Schipholweg 1 B, 2034 LS , Haarlem

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Nabestaanden Ontzorgd voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Schipholweg 1 B, 2034 LS , Haarlem
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje