Terug naar overzicht

Remco Hol Thanatopraxie en overledenenzorg

Klanten
beoordeling
0,0

 

Remco Hol Thanatopraxie & OverledenenZorg, heeft vele jaren ervaring in de postmortale zorg of laatste zorg na overlijden en het vervoer van overledenen. Zo verzorgen wij 365 dagen per jaar 24 uur per dag de meldingen van overlijden voor kleine, grote en middelgrote uitvaartondernemers.Voor u als uitvaartondernemer een hele zorg minder.

Wij zijn gespecialiseerd in thanatopraxie, reconstructie en restauratie. Zo maken we het mogelijk dat dierbaren (zo lang mogelijk) opgebaard kunnen worden. De laatste zorg is onze passie, want is het voor nabestaanden vaak zo belangrijk om echt afscheid te kunnen nemen. Dat helpt om de eerste stappen te zetten in het rouwproces. 

Ons werkgebied is midden Nederland, maar met name thanatopraxie, welke (Thuis) kan worden verzorgd,  reconstructie en restauratie doen we in opdracht van uitvaartondernemers in heel Nederland. Hiernaast zijn we als vervoerder voor diverse zorg-, en overheidsinstellingen. Een neutrale partner in uitvaartzorg waar wij vanuit ons facilitair dienstencentrum benodigdheden als koel en opbaarfaciliteiten, rouwgoederen en uitvaartkisten kunnen leveren.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hogeweidseweg 69, 4001 GK , Tiel

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Remco Hol Thanatopraxie en overledenenzorg voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hogeweidseweg 69, 4001 GK , Tiel
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje