Terug naar overzicht

d’isBalans

Klanten
beoordeling
0,0

We kunnen in ons leven veel verliezen. Verlies door overlijden of een scheiding, verlies van gezondheid door een ziekte, van een baan of van de hoop op een kind. Verlies is ingrijpend waar tijd voor nodig is om het te verwerken. Dat kan soms jaren duren, iedereen doet het op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.

Mensen denken en voelen vaak verschillende dingen. De een is vooral boos, de ander verdrietig en weer een ander is opgelucht. Misschien heb je een leeg gevoel. Misschien voel je verschillende emoties tegelijk. Verlies gaat vaak ook gepaard met vragen. Vragen die misschien nooit beantwoord zullen worden. Maar ook vragen naar onszelf over hoe het nu verder moet. Een Mindful Analysis Traject kan geen vragen beantwoorden, maar kan wel helpen om de vragen een plekje te geven. Dit zal dan leiden tot rust en acceptatie.

Mindful Analysis is een krachtige schrijfmethode via email, waarin je een week lang intensief schrijft over jouw verhaal, vraag of leven. Een week waar jij je volledig op jezelf concentreert, waarin ik met je mee lees en aan de hand van wat je schrijft heel gerichte vragen ga stellen. Mijn vragen zullen je ‘dwingen’ steeds een stukje dieper na te gaan denken over jezelf en hetgeen je bezighoudt. 

Het schrijven zelf kan een therapeutisch effect hebben en helpt je om te komen tot de kern van het verhaal en het formuleren van doelen, gedachten en gevoel. De anonimiteit die ontstaat doordat we niet tegenover elkaar zitten heeft een drempelverlagend effect op mensen die het lastig vinden om problemen te bespreken of die het een te grote stap vinden om naar een coach toe te gaan.

Met een tot twee keer schrijven per dag kom je in een week tot de oplossingen en antwoorden die je zoekt. Alles verloopt eenvoudig en comfortabel via email, dus je hoeft nergens naartoe en kunt werken vanuit je eigen omgeving. Na een week weet je weer waar je staat en wat je te doen staat.

En je kunt altijd direct beginnen!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Burgemeester Romeijnstraat 12, 4305 AD, Ouwerkerk

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met d’isBalans voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Burgemeester Romeijnstraat 12, 4305 AD, Ouwerkerk
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje