Terug naar overzicht

Konzolo

Klanten
beoordeling
0,0

Konzolo: praktijk voor rouw- en stervensbegeleiding.

Iedereen maakt in het leven momenten mee waarin afscheid genomen moet worden van iemand die dierbaar is. Dit verlies zal op de één of andere manier gedragen moeten worden. Voor de één gaat dat beter dan voor de ander, die hierbij hulp kan gebruiken. Heeft u hulp nodig om dit afscheid een plaats te geven? Neem dan contact op met Konzolo!

Waarom hebben we gekozen voor de naam “Konzolo” ?

Konzolo is Esperanto en betekent troost en hulp. Waarom Esperanto: Esperanto is een door Lejzer Zamenhof ontworpen politiek neutrale, internationale taal. En daarin zit een overeenkomst met sterven. Sterven gaat ieder mens aan, gelovig of niet gelovig, ongeacht achtergrond en cultuur.

Vanuit deze gedachte willen wij bij een (naderend) sterven Konzolo bieden Een hulp om met rouw en verdriet om gaan. Dit is wat wij voor u in de periode voor, tijdens en na het overlijden willen betekenen. Wij zijn dus ook beschikbaar als spreker bij de uitvaart, of begeleider van rituelen.

Als iemand overlijdt, worden herinneringen geboren. Hoe mooi kan het zijn als de stervende hier zelf nog een bijdrage aan kan leveren. Maar ook als dit niet zo kan zijn, kunnen wij u helpen om een mooie herinnering te maken aan degene die u kwijt raakt of al kwijt bent.

Konzolo biedt hierin hulp op maat.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Binnendamseweg 37, 3381 GA, Giessenburg

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Konzolo voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Binnendamseweg 37, 3381 GA, Giessenburg
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje