Terug naar overzicht

New Mourning

Klanten
beoordeling
0,0

New Mourning

Voor wie te maken krijgt met de dood van een naaste staat de wereld compleet op z’n kop. In de eerste dagen, als je zelf nog op de automatische piloot draait, staat de omgeving voor je klaar en is er warmte en begrip. En in de weken daarna, als voor jou de harde realiteit eigenlijk alleen maar steeds rauwer wordt, sta je er voor je gevoel alleen voor. We weten vanuit ons vak en helaas ook uit de praktijk ongeveer wat je doormaakt. En we lopen graag een stuk met je op. Professioneel, maar vooral heel betrokken. 

Als de moed je in de schoenen zakt, zit het daar waar het moet zijn… om de eerste stap te zetten. Dat is ook meteen de moeilijkste.

Afscheid nemen is niet loslaten; het is een andere manier van vasthouden. Geloof ons; er komt werkelijk een nieuwe morgen. Wij gaan je helpen om de balans weer terug te vinden. Door veel met elkaar te praten en te luisteren, door je uit de theorie en praktijk handvatten aan te reiken en door er simpelweg te zijn. In de begeleiding werken we systemisch en maken we gebruik van diverse werkvormen en opdrachten. Rouw en verdriet zijn een gewone reactie op een ongewone situatie. Rouw is geen ziekte, maar vraagt wel begeleiding.

Wij bieden rouwcoaching en –support aan voor nabestaanden én voor werkgevers en collega’s. Maar ook voor hen die rouwen om het verlies van gezondheid of werk. Dat doen we betrokken, professioneel en met een helder doel voor ogen.

Ons adres is maar een adres, we komen graag op locatie langs om nader kennis te maken.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hulstelaar 11, 5467 BA, Veghel

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met New Mourning voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hulstelaar 11, 5467 BA, Veghel
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje