Terug naar overzicht

Greetz

Klanten
beoordeling
0,0

Condoleancekaarten

Via Greetz.nl kunt u condoleancekaarten versturen. Het assortiment bestaat uit ruim 100 verschillende kaarten, ontworpen door bekende studio’s en designers als Janneke Brinkman, TMS en Michelle Dujardin. Handig is de optie om de kaarten makkelijk te kunnen sorteren op kleur, thema en vorm (bijvoorbeeld een vierkante kaart). Zo kunt u makkelijk een kaart vinden waarmee de nabestaanden op een passende manier gecondoleerd kunnen worden.

Neem zeker ook een kijkje bij de condoleancekaarten collectie van Fairmail Cards, waarbij een deel van de opbrengst gaat naar kansarme jongeren uit India en Peru. Deze jongeren hebben zelf de kaarten ontworpen, en met de opbrengst kunnen zij hun studie/onderwijs bekostigen.

Rouwboeket

Naast de kaarten kunt u bij Greetz ook terecht voor een rouwboeket. Deze kunt u meesturen met de kaart. Maar eventueel kunt u het boeket ook zelf meenemen naar de uitvaartplechtigheid. De bloemen worden in een speciale verpakking op water bezorgd. Hierdoor bent u in de gelegenheid om de bloemen eerst naar uw eigen adres te versturen waarna u de bloemen zelf mee kunt nemen naar het afscheid. Bent u zelf niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij het afscheid, dan kunt u de bloemen laten bezorgen op het adres waar het afscheid plaatsvindt.

Over Greetz

Greetz is in 2004 opgericht als kaartenbedrijf. Vijftien jaar later is Greetz uitgegroeid tot een uitgebreid platform, met meer dan twee miljoen klanten, voor persoonlijk contact. Voor de feestelijk momenten, maar ook voor de moeilijke momenten waarbij familie, vrienden, collega’s en kennissen steun en aandacht verdienen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Laarderhoogtweg 20, 1101 EA, Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Greetz voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Laarderhoogtweg 20, 1101 EA, Amsterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje