Terug naar overzicht

hipDesign

Klanten
beoordeling
0,0

Bij hipDesign bestel je eenvoudig en online rouwkaarten uit onze mooie collecties. Persoonlijke rouwkaarten voor een waardevol afscheid. Van sfeervol en fragiel tot stoer en strak. Een dierbare blijvende herinnering aan het afscheid van de overledene. Met eigen foto, kleurrijk en bijzonder. Dat is wat hipDesign laat zien.

Vaak voel je je machteloos en erg verdrietig omdat je weet dat er een einde komt aan het leven. Of je wordt knock-out geslagen omdat heel onverwacht je partner overlijdt, je vader of een vriendin.
Je voelt je verslagen. Afscheid nemen, definitief gedag zeggen... Dat doe je niet zomaar, dat wil je graag doen op een eigen persoonlijke manier. De rouwkaart is een uitnodiging om naar het afscheid te komen. Luisteren naar lieve verhalen, mooie rouwgedichten maar ook om verdriet samen te delen.

Afscheid nemen is een proces waaraan familie en vrienden samen deelnemen. Steun en kracht vinden bij elkaar door samen op zoek te gaan naar muziek, een kaart en rouwteksten die horen bij de overledene.

Wij willen graag een bijdrage leveren aan dat rouwproces door een mooie bijzondere collectie rouwkaarten te laten zien. Kaarten die je laten zien hoe persoonlijk en eigentijds een rouwbrief kan zijn.

Ontwerp online bij hipDesign of samen met één van onze vormgevers een bijzondere rouwkaart.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

5342 PX Oss, 5342 PX, Oss

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met hipDesign voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

5342 PX Oss, 5342 PX, Oss
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje