Terug naar overzicht

De Mooiste Urn

Klanten
beoordeling
0,0

Via De Mooiste Urn biedt Rita Spaan Klauss unieke handgemaakte urnen, deze kunnen uit het assortiment komen en anders geheel op aanvraag worden vervaardigd. In haar zoektocht naar schoonheid, eenvoud, het sobere en het doorleefde creëert zij een avontuurlijke beleving van bewonderen, verwonderen en ontdekken van natuur en keramiek. De natuur inspireert haar, het materiaal daagt haar uit, haar omgeving is waar zij is, zij creëert haar objecten in een onlosmakelijke verbondenheid met de natuur.

Verbondenheid met de natuur

Uit al haar werk spreekt haar verbondenheid met de natuur en haar directe omgeving. Door de verschillende facetten van het keramische materiaal en de oneindigheid daarvan kan zij blijven ontdekken, waarbij het samenspel tussen inspiratie en ambacht voor haar de creatieve uitdaging is. De abstracte organische vormen zijn aards en tegelijk verfijnd en roepen associaties op met de natuur. Bij het maken van haar urnen is zij uitgegaan van haar eigen vormentaal in plaats van een traditionele urn. Om een nog mooier contrast en samenspel te krijgen combineert zij haar werk dikwijls met glas. 

Eenheid

Rita’s stukken en urnen vragen niet alleen om gezien en beleefd te worden, maar ook om te gebruiken en andersom. Als een verrijking voor het interieur met de as van een dierbare, huisdier, of na het uitstrooien als herinneringsobject, die een eenheid vormt met de plek waar hij komt te staan, zodat er een mooie blijvende herinnering ontstaat.

Handgemaakt en uniek

Ieder stuk is handgemaakt en uniek. Het gehele proces wordt in eigen beheer uitgevoerd. In de winkel staan diverse urnen en bijpassende objecten in verschillende maten. Uw wensen en mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hilleniussingel 1, 3054 EX, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De Mooiste Urn voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hilleniussingel 1, 3054 EX, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje