0
Terug naar overzicht

Miomind

Klanten
beoordeling
0,0

Mijn werk heeft zich altijd bevonden in het spectrum van het individu en het vertalen van persoonlijkheid naar een concreet product. ”Ik wil altijd de roots terug laten komen in een ontwerp.”
Keramiek is al jarenlang een grote hobby van mij en is daarom een logisch onderdeel van dit unieke concept.
In MIOMIND komen al mijn fascinaties samen en vormen de perfecte mix tussen een persoonlijk ontwerp en vakmanschap.

Toen ik bij een familielid een urn zag staan met een rijtje foto’s ervoor en een kaarsje viel alles op zijn plek. Waarom deze drie elementen niet samenvoegen en de urn een persoonlijk verhaal laten vertellen? Een urn is vaak een afstandelijk object in de woonkamer. Niemand pakt een urn vast. Ik wil dat doorbreken.
Door de foto’s op de urn te bakken wordt het een authentiek interieurstuk dat ook echt iets zegt over de persoon die overleden is. Je pakt het vast, draait het rond en vult het met as, mooie herinneringen, speciale voorwerpen of persoonlijke berichtjes.

MIOMIND kan behalve een urn dus ook een schatkist zijn met persoonlijke voorwerpen die je mee terugnemen naar jullie tijd samen. De totstandkoming van MIOMIND maakt het concept uniek.
Het is een emotioneel proces wat je doormaakt tijdens je zoektocht naar de geschikte foto’s. Je selecteert beelden uit het leven van je overleden dierbare en ik breng ze samen tot een tijdlijn die het levensverhaal vertelt.

Eenmaal afgebakken, is Miomind een prachtig mooi interieurstuk. Ieder ontwerp is uniek en authentiek. Een Miomind set bestaat uit een Urn van 2 of 3,5 ltr. een schaaltje, 1 ornamentje (keuze uit 5 verschillende) en een deksel die omgedraaid als kaarsenhouder gebruikt kan worden.

Mocht je liever een Miomind willen zonder foto’s? Miomind heeft ook een aantal prachtige “kant en klare”ontwerpen.

Ank van Lieshout

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rielsedijk 1C, 5663 PJ, Geldrop

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Miomind voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rielsedijk 1C, 5663 PJ, Geldrop
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje