Terug naar overzicht

Mindclips Media

Klanten
beoordeling
0,0

Mindclips Media maakt films die je raken, die je de emoties laten herbeleven én die helpen bij het verwerken van het verlies. Onze uitvaartfilms zorgen ervoor dat de herinneringen aan uw dierbare bewaard blijven, denk aan alle lieve dingen die gezegd zijn, de mooie anekdotes en verhalen die zijn verteld maar ook de mooie omgeving van de begraafplaats of crematorium, de bloemen en de kist. Door het verdriet gaat de dag van het afscheid als een roes voorbij en krijgt u niet alles mee wat er gebeurd en gezegd is.

Hier kunnen wij een uitkomst bieden. Door onze unieke filmische stijl tracht wij het verhaal van de uitvaart en uw dierbare te vertellen op een waardige manier die recht doet aan uw dierbare. De film kunt u het beste zien als een monument en eerbetoon aan de overleden geliefde. Zeker wanneer u kiest voor ons uitvaartfilm pakket waarbij de gehele dag als een filmisch geheel voorbij komt, kunt u of de  nabestaande die er niet bij konden zijn de uitvaart nog een rustig terug kijken wanneer jullie eraan toe zijn. Maar ook bij ons uitvaartregistratie pakket waarbij de gehele dienst van begin tot eind te zien is, zal zijn waarde bewijzen naarmate de tijd verstrijkt. Zeker wanneer u kinderen heeft zal een video van blijvende waarde zijn. Zo kunnen deze wanneer ze ouder zijn en wanneer ze beter begrijpen wat er heeft plaatsgevonden de hele uitvaart incl. alle speeches opnieuw beleven.

Onze pakketten

  • Uitvaart registratiepakket

Bij dit pakket filmen wij met 1 vaste camera en een cameraman met losse camera de gehele afscheidsdienst binnen van begin tot eind. De hele dienst zal te zien zijn zoals deze heeft plaatsgevonden en de video duurt ook net zo lang als de dienst zelf. Dit pakket is perfect wanneer u graag alle speeches terug wilt kunnen luisteren/zien. Op deze manier kunt u de dienst echt herbeleven.

  • Uitvaartfilm pakket

Bij dit pakket is er 1 cameraman de gehele dag aanwezig vanaf het moment dat u wilt dat deze erbij is, bijvoorbeeld vanaf de opbaring thuis tot aan de graflegging buiten. Ook is het mogelijk om het afscheid thuis na de dienst of de ‘’borrel’’ dienst mee te nemen in de video. De film is dan ook een totaalbeeld van de gehele dag met daarin de belangrijkste momenten uitgelicht. Hierbij kunt u denken aan: De aankomst met de rouwauto, de opbaring thuis, de graflegging en andere details zoals de bloemen en andere belangrijke punten. Dit alles wordt vergezeld door muziek die bij de dierbare past en mooie stukken uit de belangrijkste speeches.

  • Combinatie pakket

Bij dit pakket worden de twee bovenstaande pakketten gecombineerd. U krijgt dan dus beide video’s.

Kort gezegd vinden wij het belangrijk dat u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij werken om die reden niet met grote camera’s en kleden ons net als de gasten die aanwezig zijn. Hierdoor kunnen we onopvallend te werk gaan en kunt u en andere nabestaanden ongestoord afscheid nemen. Op deze manier kunnen wij op een respectvolle maar ook prettige manier een waardevolle video maken voor uw rouwverwerking.

Wilt u meer informatie over onze diensten en tarieven of heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via contact@mindclipsmedia.nl of kijk even op onze website.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Bert Haanstrahof 24, 1325 XB, Almere

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Mindclips Media voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Bert Haanstrahof 24, 1325 XB, Almere
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje