Terug naar overzicht

Praveen Filmstudio

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen van een dierbare persoon is heel emotioneel en kan veel verdriet geven bij de nabestaanden. Wilt u toch deze uitvaart op film vastleggen zodat u altijd terug kunt kijken met de families?

Mijn naam is Rakesh Lachmon, 41 jaar en een gepassioneerde filmer. Sedert 2009 heb ik mijn eigen bedrijf genaamd Praveen Film Studio. Praveen Film Studio is sinds kort nu ook werkzaam als uitvaart filmer naast het filmen van bruiloften en feestpartijen. De kracht van mij is een persoonlijke benadering en ik wil ondanks het grote verdriet een kleurrijke en moderne film maken met mooie beelden vol herinneringen.

Als filmmaker probeer ik een uitvaartfilm in een moderne stijl te filmen zodat emoties zichtbaar zijn en men alles weer kan herbeleven. Zelf heb ik al eerder 3 uitvaarten van dichtbij mogen filmen en de nodige ervaring opgedaan. Ik kies graag voor een story-telling film met een bepaalde opbouw waarin ook de families centraal staan o.a. kinderen, broers en zusters etc.
Daarnaast monteert mijn team het met bijpassend muziek zodat het een schitterende compilatie is. Dit alles word aangeleverd op DVD of een usb stick in een box.

Door middel van interviews van de families ontstaat er film wat een mooie blijvende herinnering zal zijn voor de nabestaanden. Wat voor persoon is de overledene geweest en welke mooie herinneringen zijn er bij de families achter gebleven?  Dit is te zien bij de uitvaart films van Praveen Film Studio, een unieke moderne uitvaartfilm voor heel het leven van generatie op generatie.

Wilt u meer informatie over mijn werkwijze dan verwijs ik u naar de website.

www.praveenfilmstudio.com

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Beukehout 7, 2719 ML, Zoetermeer

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Praveen Filmstudio voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Beukehout 7, 2719 ML, Zoetermeer
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje