Terug naar overzicht

StoryDoc

Klanten
beoordeling
0,0

 

Zoekt u naar een inspirerende verfilming van uw levensverhaal zodat uw familie over honderd jaar nog de verbinding en herkenning voelt van een stukje familie erfgoed? Of wilt u een eervolle moodclip van uw overleden dierbare laten maken voor vertoning tijdens de uitvaart? Deze moodclip leveren wij in 2 dagen na ontvangst van foto’s en eventueel beeldmateriaal.

StoryDoc maakt een mooi eervol filmisch document van uw leven of het leven van uw naasten. Deze krijgt van ons de naam ‘Odefilm’, aangezien wij een ode brengen aan ieders leven.

Wat ontroert, beweegt en inspireert u? Welke persoonlijke ervaringen uit uw leven zou u willen delen met familie en/of vrienden? Afhankelijk van het gekozen pakket komen wij langs om te filmen. Dit doen we met een intiem gezelschap. StoryDoc werkt alleen met vakmensen, die met respect en gevoel de mens achter de mens willen laten zien.

Heeft u heel wat oude foto’s op zolder liggen, video­ en telefoonbeelden geschoten? Deze verwerken we naar wens ook in de film. En wanneer u het prettig vindt om zelf (bij) te filmen, dan kunt u, afhankelijk van het filmpakket, een compacte camcorder kosteloos van ons lenen. 

Wanneer u meer informatie wilt, schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u onze website bekijken.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kempenaar 632, 8231 VB , Lelystad

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met StoryDoc voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kempenaar 632, 8231 VB , Lelystad
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje