Funeral Affairs: een vakdag die het verschil maakt in de branche

Op 20 juni 2018 van 10.00 tot 16.00 uur, aan de Woudenbergseweg 21 in Zeist

Ben je een bedrijf en wil je als standhouder deelnemen aan de volgende vakdag?

Reserveer nu een stand

Ben je een bedrijf en wil je als standhouder deelnemen aan de volgende vakdag?

Reserveer nu een stand
Vakdag

Terugblik Funeral Affairs 2018

Op woensdag 20 juni vond de vakdag Funeral Affairs 2018 plaats. Het was een prachtig opgezet buiten event met circa 50 bedrijven die een stand hadden in de tuin van villa Sonnehaert (het kantoor van Salut). Voor bezoekers was er naast het bezoeken van deze bedrijven nog veel meer te doen. Zo waren er 4 verschillende workshops onder andere over online vindbaarheid en profilering. Daarnaast waren er drie verschillende uitvaartsettings opgesteld ter inspiratie en uiteraard was er de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Aan het einde van de dag werden ook de Dutch Funeral Awards uitgereikt; dé vakprijs voor uitvaartprofessionals. Benieuwd wie er dit jaar gewonnen hebben en wil je graag foto's zien van de uitreiking? Kijk dan snel hier. Ben je benieuwd hoe de standhouders de vakdag beoordeelden? Lees hier de resultaten!

Hieronder vind je een aantal highlights van deze dag. De foto's zijn gemaakt door Nicole Dees van Deezz Fotografie.

Doel van de vakdag

Het doel van onze vakdag is om specialisten binnen de branche op een professionele en ontspannen manier kennis te laten maken met elkaar, met elkaars producten en diensten en met de innovatieve kanten van de branche. Maar ook is er ruimte om kennis op te doen, te netwerken, samenwerkingsverbanden aan te gaan en uiteraard zorgen wij voor een goede dosis ontspanning en entertainment. Want we willen er naast een leerzame en nuttige dag vooral ook een leuke dag van maken.

Kennis is macht, samenwerken is kracht!

Wat kun je verwachten?

We zorgen voor een goede balans tussen kennis vergaren, netwerken en ontspannen.

Doe kennis op

Neem deel aan een van de kennissessies waar je informatie en inspiratie op kan doen die van pas kunnen komen als je in de uitvaart- en rouwbranche werkt

Ontdek de parels

Leer bedrijven kennen die er toe doen in de branche en die met hun unieke product of dienst op wat voor manier dan ook meer kleur geven aan deze branche.

Krijg energie

Ontspan onder het genot van een hapje, een drankje en een stukje entertainment en ontmoet (nieuwe) mensen die van toegevoegde waarde zijn binnen jouw netwerk

Reserveer een stand

Ben jij een professional in de uitvaart en rouwbranche en wil je graag als standhouder deelnemen aan de volgende vakdag? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel met Orlanda Adams (06 17438894). Wij geven je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje