Funeral Affairs: een vakdag die het verschil maakt in de branche

Op 20 juni 2018 van 10.00 tot 16.00 uur, aan de Woudenbergseweg 21 in Zeist

Ben je een bedrijf en wil je als standhouder deelnemen aan de vakdag?

Reserveer nu een stand

Ben je een bedrijf en wil je als standhouder deelnemen aan de vakdag?

Reserveer nu een stand
Vakdag

Kom naar onze vakdag

Ben jij benieuwd naar de pareltjes uit de branche? Vind je het belangrijk dat de uitvaart- en rouwbranche zich ontwikkelt, wat meer sprankelt en wat meer laat zien van haar mooie kanten? En wil je graag netwerken en kennis opdoen? Kom dan zeker naar de vakdag Funeral Affairs op woensdag 20 juni van 10.00 tot 16.00 uur. De vakdag wordt georganiseerd door RememberMe.nl en Salut en vindt plaats in de prachtige tuin aan de Woudenbergseweg 21 te Zeist, waar het kantoor van Salut gevestigd is. Iedereen die in de uitvaart- of rouwbranche werkzaam is of dit van plan is, is van harte welkom! Je kunt vooraf toegangskaarten bestellen door een mail te sturen aan info@rememberme.nl. De prijs per kaart is dan 15,- (voor businessclubleden 7,50). Aan de deur is de prijs 17,50 per kaart.

Doel van deze dag

Het doel van deze dag is om specialisten binnen de branche op een professionele en ontspannen manier kennis te laten maken met elkaar, met elkaars producten en diensten en met de innovatieve kanten van de branche. Maar ook is er ruimte om kennis op te doen, te netwerken, samenwerkingsverbanden aan te gaan en uiteraard zorgen wij voor een goede dosis ontspanning en entertainment. Want we willen er naast een leerzame en nuttige dag vooral ook een leuke dag van maken.

Kennis is macht, samenwerken is kracht!

Wat kun je verwachten?

We zorgen voor een goede balans tussen kennis vergaren, netwerken en ontspannen.

Doe kennis op

Neem deel aan een van de kennissessies waar je informatie en inspiratie op kan doen die van pas kunnen komen als je in de uitvaart- en rouwbranche werkt

Ontdek de parels

Leer bedrijven kennen die er toe doen in de branche en die met hun unieke product of dienst op wat voor manier dan ook meer kleur geven aan deze branche.

Krijg energie

Ontspan onder het genot van een hapje, een drankje en een stukje entertainment en ontmoet (nieuwe) mensen die van toegevoegde waarde zijn binnen jouw netwerk

Programma

De vakdag is van 10.00 tot 16.00 uur. Het programma speelt zich zowel in het kantoor als in de tuin van Salut af.

In de tuin:

In de tuin kun je bij verschillende mooie bedrijven langslopen die je graag meer vertellen over hun product of dienst. Of loop langs bij een van de uitvaartsettings. We zullen diverse settings in beeld brengen om te laten zien hoe bepaalde producten in combinatie met elkaar een mooi geheel kunnen vormen. Tussendoor kun je even een terrasje pakken om onder het genot van een hapje en een drankje met de andere aanwezigen te netwerken. Daarnaast is er in de tuin een podium waar een aantal bedrijven zich zullen presenteren, muziek ten gehore wordt gebracht en interessante speeches worden gegeven. Om 15.00 uur zal hier ook de uitreiking zijn van de Dutch Funeral Awards; dé vakprijs voor uitvaartprofessionals! Wil je ook kans maken op deze prijs? Schrijf je dan snel in.

In het kantoor:

Tussen 11.00 en 15.00 uur worden er in het kantoor 4 verschillende professioneel verzorgde workshops georganiseerd, die interessant zijn voor elke ondernemer!

Het programma:

De deuren gaan open om 10.00 uur en blijven tot 16.00 uur geopend. Een aantal hoogtepunten uit het programma vind je hieronder:

 • 10.30 - 10.45 uur: Officiële opening door onder andere Jelle Kuiper op het grote podium
 • 11.00 - 11.30 uur: Workshop Website optimalisatie & Online vindbaarheid door Studio Lotte in het kantoor
 • 11.15 - 11.45 uur: Inspiratiesessie bij uitvaartsetting 'Gold' in de tuin
 • 12.00 - 12.30 uur: Workshop Linkbuilding & Online vindbaarheid door Studio Lotte in het kantoor
 • 12.15 - 12.45 uur: Inspiratiesessie bij uitvaartsetting 'Pink' in de tuin
 • 13.00 - 13.30 uur: Workshop Profileren van jezelf en je organisatie door Communicatiehuys in het kantoor
 • 13.15 - 13.45 uur: Inspiratiesessie bij uitvaartsetting 'White' in de tuin
 • 14.00 - 14.30 uur: Workshop Conflicthantering door Communicatiehuys in het kantoor
 • 15.00 - 15.30 uur: Uitreiking Dutch Funeral Awards op het grote podium

Toelichting workshops

 • Website optimalisatie & Online vindbaarheid: tegenwoordig zoeken heel veel mensen online naar geschikte bedrijven, maar hoe zorg je er nu voor dat jouw bedrijf als een van de eersten naar boven komt in de zoekresultaten? Dit en meer komt aan de orde in deze workshop.
 • Linkbuilding & Online vindbaarheid: linkbuilding is een belangrijke stap bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid. Maar wat is linkbuilding precies en hoe werkt het? Ontdek het in deze workshop!
 • Profileren van jezelf en je organisatie: natuurlijk wil je aan je klanten je onderscheidende vermogen laten zien. Maar waar ligt nu precies jouw kracht en hoe zet je die effectief in? Hoe presenteer je jezelf het beste? Dat en meer leer je in deze workshop.
 • Conflicthantering: helaas heb je als ondernemer niet alleen maar te maken met fijne samenwerkingsverbanden. Je komt ook wel eens in een conflictsituatie terecht. Denk aan iemand die niet wil betalen of een familie die onderling ruzie heeft. Hoe kun je hier nu het beste mee omgaan? Leer het in deze workshop.

Wil jij de vakdag bezoeken?

Iedereen die in de uitvaart- of rouwbranche werkzaam is of dit van plan is, is welkom om naar de vakdag te komen.

Entreeprijzen

Je kunt vooraf een toegangsbewijs kopen voor 15,-. Voor onze businessclubleden zijn de kaarten vooraf 7,50. Je kunt kaarten vooraf bestellen door een mail te sturen aan info@rememberme.nl. Graag in de mail laten weten hoeveel kaartjes je wilt en wat je bedrijfsgegevens zijn. Wij zorgen dan voor een factuur en sturen de kaart (en) op zodra deze is betaald. Aan de deur zijn de kaartjes voor alle bezoekers 17,50.

Ben je nog geen lid van onze businessclub? Lees hier wat onze businessclub voor jou kan betekenen.

Say yes to new adventures...Join Funeral Affairs!

Reserveer een stand

Ben jij een professional in de uitvaart en rouwbranche en wil je graag als standhouder deelnemen aan de vakdag? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel met Orlanda Adams (06 17438894). Wij geven je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje