Terug naar overzicht

Grote tevredenheid over de vakdag Funeral Affairs

05/07/2018
Redactie
Delen:
Grote tevredenheid over de vakdag Funeral Affairs

Op 20 juni was onze vakdag Funeral Affairs. Wij kijken er met een goed gevoel op terug. Maar hoe zit het met de standhouders? We waren erg benieuwd naar hun oordeel en vroegen hen daarom een enquête in te vullen. Ongeveer de helft heeft dat gedaan. Hieronder de resultaten:

Algemene oordeel: 7,7

Op de vraag wat is je algemene oordeel over de vakdag ontvingen we een dikke zeven en een half. Reacties als 'er hing een prettige sfeer', 'mooie aankleding' en 'goede organisatie' kwamen meermaals terug. Het bezoekersaantal had wat hoger gemogen volgens een aantal. 

De locatie: 8,9

De ligging en bereikbaarheid van de locatie werden heel positief beoordeeld. Daar zijn wij het helemaal mee eens! Toen we voor het eerst op deze locatie kwamen zagen we een buiten evenement al helemaal voor ons. Fijn dat het gelukt is om dat hier zo goed neer te zetten met alle standhouders.

De sfeer: 8,7

Op de vraag wat men van de locatie, sfeer en inrichting vond kregen we een 8,7. Termen als  'gezellig', 'niet zo statig', 'verzorgd' en 'mooie settings' passeerden verschillende keren de revue.

Communicatie: 7,2

Over de communicatie en publiciteit was men tevreden. Hoewel het een evenement voor vakgenoten was hebben we toch ook aandacht op Nu.nl gekregen en uiteraard ook in Uitvaartmedia.com, Brancheblad Uitvaartzorg en Uitvaart Vandaag. Een aantal had graag meer publiciteit gezien. Dat is iets wat wij uiteraard ook graag willen en waar we ons ook altijd 100% voor inzetten. We merken wel dat hoe meer naam we krijgen hoe meer aandacht we ook krijgen. Dus volgende keer meer!

Tijden: 9

Over de op- en afbouwtijden kunnen we erg kort zijn: men was dik tevreden!

Service: 8

Men was erg tevreden over de service, waaronder ook de ondersteuning en de catering. De lunch vond men over het algemeen goed verzorgd.

Entertainment en infotainment: 7,2

Standhouders gaven terug dat ze tevreden waren. Niet iedereen had alles meegekregen, wat logisch is omdat een groot deel van het programma op de bezoekers was gericht. Dat was wel een puntje van aandacht: de bezoekers niet te veel afleiden van de stands...Nemen we mee voor de volgende vakdag!

Deelnemende partijen: 7,5

Over de diversiteit en hoeveelheid van de deelnemende partijen was men tevreden. Sommigen gaven aan wat meer partijen te hebben verwacht. We zaten echter met een beperkte ruimte waardoor we niet meer stands konden opzetten.

Aantal bezoekers: 7

Het aantal bezoekers had wat meer mogen zijn kregen wij terug. Wel vond men dat de bezoekers die er waren echt geïnteresseerd waren. En voor een eerste vakdag ook prima. Wij kunnen ons daar wel in vinden. Wij hebben bezoekers geteld en kwamen op het einde van de dag uit op 234 bezoekers. We hadden op meer gemunt. Wij merkten dat het in de ochtend meteen behoorlijk druk was en dat het daarna even rustig werd. Maar de bezoekers bleven vaak wel lang en waren erg enthousiast.

Volgende keer weer?

Op de vraag of men volgende keer weer wil deelnemen gaf 55% 'Ja' aan en 45% 'weet nog niet'. Het feit dat niemand 'nee' heeft geantwoord is een fijn gegeven voor ons. Degene die 'Weet nog niet' hadden ingevuld waren enthousiast over de vakdag maar nog niet zo bezig met de verre toekomst. Wij uiteraard wel! Al met al zijn wij zeer tevreden met het verloop van de dag en uiteraard ook met de feedback die we gekregen hebben. We nemen de leerpunten zeker mee naar de organisatie van de volgende vakdag en zien jullie dan graag terug!

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje