Bezoek onze volgende bijeenkomst

18-11-2019

Lid worden van de businessclub?

Om deel te kunnen nemen aan de businessclub bijeenkomsten dien je lid te zijn.

Word lid
Terug naar business club

Businessclub bijeenkomst 18 november 2019

Op maandag 18 november sloten we de laatste businessclub bijeenkomst van het jaar af in het prachtige Slot Zeist. Het programma stond in het teken van 'gastvrijheid (hoe gastvrij is uitvaartland?)'. Deze businessclub werd onder andere verzorgd door Milo Berlijn. Daarnaast was er ter inspiratie een uitvaartsetting neergezet, samengesteld door producten van een aantal van onze businessclub leden. Na afloop was er uiteraard de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje nog wat te netwerken.

Bekijk onderstaande foto's voor een impressie van de bijeenkomst. De foto's zijn gemaakt door Marian Schuttte Photography & Writing en Zoals Hein het Ziet.

Op de foto's zie je een prachtige uitvaartsetting met als inspiratie 'de zee'. De bijzondere kist is van Vonea, het mooie bloemstuk is gemaakt door Wolter Strijker, de kaarten zijn van Lemea en het urnbootje is van Studio De Campagne. Bij elkaar vormde het een mooi geheel dat aansloot op het personage van deze uitvaartsetting.

 

Wil je ook lid worden van de businessclub?

De businessclub bijeenkomsten zijn uitsluitend bedoeld voor leden. Wil je ook lid worden van de businessclub? Meld je dan nu aan. Let wel op de volgende voorwaarden:

  • Je bent actief in de uitvaart- of rouwbranche
  • Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Je staat open voor vernieuwing binnen de branche
  • Je staat open voor samenwerking
  • Je bent partner bij RememberMe.nl of bent bereid dit te worden

Meld je aan voor de volgende businessclub bijeenkomst

Wil je er bij de volgende businessclub bijeenkomst bij zijn? Reserveer dan nu een plek door onderstaand contactformulier in te vullen of door ons te bellen/mailen.

Let op:

  • Een lidmaatschap geldt voor 1 persoon
  • Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat dit dan 48 uur van te voren weten, anders worden eventueel gemaakte kosten aan je doorberekend.
 

Contact

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje