Terug naar overzicht

Vaarwel Asverstrooiingen

Klanten
beoordeling
0,0

De as van uw dierbare uitstrooien op het water

Na een hectische periode rondom het overlijden en de uitvaart komt het moment dat u de as van uw dierbare een bestemming gaat geven. Dat kan op verschillende manieren; samen met familie/vrienden op een speciaal uitgekozen moment waarin jullie met elkaar het leven vieren en herinneren, of heel eenvoudig in een besloten groep of alleen. In Nederland zijn de mogelijkheden voor de bestemming van de as eindeloos. Een van die mogelijkheden is de as uit te strooien op het water.

Over ons

Mijn naam is Maaike Hoogerwerf –Verstraten. Sinds 1 augustus 2019 ben ik eigenaar van Vaarwel Asverstrooiingen. Door mijn jarenlange ervaring in de uitvaartzorg en familiebedrijf in de scheepvaart beschikken wij over alle middelen en expertise om as verstrooiingen per schip voor u te verzorgen. Dit is door heel Nederland mogelijk. Voornamelijk varen we op het Grevelingenmeer, de Oosterschelde, Haringvliet, Westerschelde, Veersemeer en de Noordzee, maar kunnen u ook elders van dienst zijn. Op onze website, Instagram en Facebook pagina houden wij u op de hoogte betreffende vernieuwingen en activiteiten die gepland staan.

Mogelijkheden as verstrooiing

As verstrooiing per Schip

Wij hebben verschillende schepen in eigen beheer maar werken ook met collega´s samen.

Zo kunnen wij u door heel Nederland van dienst zijn.

U gaat mee

Aan boord is het mogelijk om vanaf 1 persoon tot 200 personen mee te varen. In een aantal gebieden is het zelfs mogelijk om met meer dan 200 personen aan boord te zijn.

U gaat niet mee

Stille as verstrooiingen behoren verschillende keren per jaar tot de mogelijkheid. De data staat vast evenals de plaats waar de verstrooiing plaatsvindt. U krijgt een maritieme kaart via e-mail.

As verstrooiing per helikopter

As verstrooiing per helikopter behoort tot een mogelijkheid. U kunt meevliegen en zelf via een geavanceerd systeem de as boven water uitstrooien. Het is niet verplicht om mee te vliegen.

As verstrooiing per vliegtuig

Bij ons kunt u ook een as verstrooiing reserveren vanuit een vliegtuig. Meevliegen is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

Ceremonie aan boord

Na het aan boord gaan vaart het schip met de vlag halfstok uit. Aangekomen op de plaats van bestemming worden de motoren gestopt en is er gelegenheid voor een laatste woord, gedicht, lied of muziekstuk. Dan wordt de scheepsbel 8 maal geluid en wordt de as ter zee besteld. Dit kan door de as te verstrooien of een biologisch afbreekbare zee-urn te laten afzinken. Vervolgens vaart het schip met gepaste snelheid een cirkel om de as en geeft de scheepshoorn drie stoten. Tot slot wordt de vlag gehesen en keert het schip terug naar de haven. Deze ceremonie voeren wij ook uit bij de stille as verstrooiingen (zonder nabestaanden)

Wat kunt u van ons verwachten

Professionaliteit

Altijd professionele begeleiding van een gediplomeerd uitvaartverzorger. Zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. 

Eerlijke prijzen

Betaalbaar en transparantie. Vooraf krijgt u een persoonlijke offerte van Vaarwel Asverstrooiingen. U kunt er van op aan dat er geen verborgen kosten achteraf zijn.

Vertrouwen

Vaarwel Asverstrooiingen gaat altijd met respect en zeer zorgvuldig met uw gegevens en wensen om.

Voor meer informatie over de extra mogelijkheden die wij u kunnen bieden en de tarieven verwijzen wij u naar onze website www.vaarwel-asverstrooiingen.nl.Voor vrijblijvende informatie kunt u ons ook bereiken op: 06 1313 4680.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Vaarwel Asverstrooiingen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje