Terug naar overzicht

Amber de Vreng

Klanten
beoordeling
0,0

Mijn bedrijf is ontstaan vanuit mijn passie voor tekenen en creëren. Het begon met het maken van portret illustraties. Inmiddels maak ik ook andere items met een persoonlijke betekenis. Ik vind het mooi als er een gedachte achter zit, een persoonlijke boodschap of herinnering. Dat heb je met portretten natuurlijk al snel, maar ik probeer dat ook door te voeren in de rest van mijn items. Bijvoorbeeld in mijn gouden manen. Deze kan ik als volle maan schilderen, maar ook in de maanstand van een speciale datum. Deze datum of een naam kan ik onder de maan schrijven, net wat je zelf mooi vindt. Ook is het mogelijk om in de gouden verf as van een overleden dierbare te verwerken. Zo heb ik al een aantal mooie maantjes mogen schilderen waarin ik as heb verwerkt. We maken hiervoor een afspraak in mijn studio in Zaandam. Daar breng je het as langs en dezelfde dag neem je het kunstwerk weer mee naar huis. Het as vermeng ik met de verf in een speciaal doosje en ook deze krijg je mee naar huis zodat de overgebleven verf niet in de gootsteen verdwijnt.

Een ander mooi aandenken aan een overleden dierbare is een illustratie van een bijzondere foto. Daar kan ik ook een maantje bij schilderen. Wil je liever iets anders geschilderd hebben, iets wat je doet denken aan die ene persoon? We kunnen altijd je wensen bespreken.

Naast het schilderen en tekenen, ontwerp ik ook kaartjes. Fijn om naar iemand te sturen als steun of geef het kaartje een mooi plekje in huis. Daarnaast is het ook mogelijk om in overleg een rouwkaart te ontwerpen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Westzijde 412, 1506 GM, Zaandam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Amber de Vreng voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Westzijde 412, 1506 GM, Zaandam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje