Terug naar overzicht

Beeeldig

Klanten
beoordeling
0,0

In gedachten bij ons

Soms is het verdriet zo groot dat het niet in woorden te vatten is. De mooie herinneringen aan een dierbaren koesteren doe je in je hoofd en hart. Ons team kan hierbij een bijdrage leveren, om samen, middels een tastbaar beeld, uw dierbare dichtbij te houden. 

Bij het verliezen van een dierbare komt er veel op je af. Er moet van alles worden geregeld, terwijl afscheid nemen centraal staat. Toch zijn er ook dingen die je graag vast wilt houden. We komen daarom graag bij u op locatie om samen een beeld te maken van een geliefde. Uiteraard op het moment dat u het beste uitkomt. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week te bereiken. 

Handen staan symbool voor verbondenheid & liefde 

Wie zijn wij?

Beeeldig is een bodycasting atelier in Reeuwijk. We vangen verhalen en zetten deze om in vorm van prachtige, tastbare beelden. Ieder beeld is uniek, allen met een eigen verhaal. Elk littekentje, elk uniek detail en zelfs eventuele sieraden zullen terug te zien zijn in het beeld. De beelden die je bij ons ziet zijn prachtig, maar als dit eenmaal ‘eigen’ is, word hij nog veel mooier. 

Een handbeeld is een herkenbaar & tastbare herinnering 

Werkwijze

We komen op locatie, zo ook in ziekenhuizen en mortuaria. Tijdens het eerste moment van onze afspraak bespreken we de wensen. Er is een ruime keuze qua afwerking van het beeld mogelijk. Soms vinden klanten het fijn om dit op een later moment bij ons in het atelier te bespreken en maken we alleen de mal van het beeld. Onze beelden worden gemaakt aan de hand van een mal van medisch getest alginaat. Alginaat is 100% vriendelijk voor de huid, sieraden en het milieu. 

Er zijn twee verschillende technieken om een mal te maken. Samen kijken we naar welke techniek het beste past bij een wens en uiteindelijk ook het mooiste resultaat zal geven. Het maken van een mal is voor veel mensen een bijzonder moment, je staat echt even stil bij de situatie. Samen, als je dit wilt smeren we zorgvuldig de hand in met olie. Dit is een bijzonder moment, vooral bij een stil geboren baby en je dit misschien nog helemaal niet eerder hebt gedaan. Tijdens het maken van de afdruk gaan we schoon en met respect te werk. Comfort vinden we ten alle tijden het belangrijkste.

Het beeld moet goed voelen, dus het moment ook. We zullen dan ook geen dingen doen waar we zelf niet achter staan en voor ons niet goed voelt. Er is alle ruimte voor verdriet, maar ook voor het ophalen van mooie herinneringen of juist een moment van stilte. Met de gemaakte mal gaan wij aan de slag met jullie beeld. 

Onze beelden worden gemaakt van hars en niet van gips. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en kunnen ze van generatie op generatie mee gaan. Door middel van een zorgvuldige en liefdevolle afwerking geven we de beelden een stukje persoonlijkheid mee. Ongeveer vier tot zes weken na het maken van de mal vindt de onthulling plaats. Dit is een heel bijzonder, ontroerend en vooral speciaal moment. Een beeld krijgt door de jaren heen steeds meer emotionele waarde en wordt steeds mooier. Tevens is er de mogelijkheid om (achteraf) een klein deel van het as in het beeld te verwerken. 

Contact

Bij verdrietige omstandigheden is tijd kostbaar. Voor het maken van een afspraak zijn wij 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar. Ook ’s nachts komen we op locatie. Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Edisonstraat 16-2, 2811 EM, Reeuwijk

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Beeeldig voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Edisonstraat 16-2, 2811 EM, Reeuwijk
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje