Terug naar overzicht

Herinneringen in Kunst

Klanten
beoordeling
0,0

Kunst is een beleving, een gevoel. Hoe mooi is het als je bij bijzondere momenten in je leven kunst kunt gebruiken om een blijvende herinnering te creëren? En dat bijzondere gevoel weer terug te kunnen halen? Of het nu gaat om een huwelijk, een geboorte, een jubileum of een uitvaart, met uw dierbare herinneringen maakt een kunstenaar een persoonlijk kunstwerk die uw herinnering levend houdt. Dit kan in de vorm van een portret, een beeldwerk of een kunstwerk op maat.

Herinneringen in kunst - schilderij

Kies voor een hedendaags, klassiek of abstract portret van uw dierbare. Persoonlijk of in de stijl die uw voorkeur heeft. U heeft tussendoor de mogelijkheid het werk te bekijken en feedback te geven. Ook kunt u persoonlijke elementen toevoegen, zoals schilderen met de as van de overledene of de as verwerken in de lijst.

Herinneringen in kunst - Beeldwerk

Beelden helpen het geheugen en wekken, net als geur, herinneringen op. Samen zorgen we ervoor dat het beeld van uw leven levend blijft en komen we tot het gewenste kunstwerk. Ieder kunstwerk is uniek en elke vraag is anders, omdat ook elk leven en elke herinnering anders is.

Ik maak in overleg met u een keuze uit de foto’s en één of meerdere schetsen. Als we het samen eens zijn over de keuze van de foto, de schets en compositie ga ik met veel plezier aan de slag.

Herinneringen in kunst - herinneringsdoos

U levert persoonlijke spullen aan met verhalen over de persoon of personen waar het kunstwerk voor is. Denk aan een overledene, maar ook een bruidspaar of jubilaris. De kunstenaar zorgt ervoor dat uw persoonlijke spullen worden omgezet naar een persoonlijk kunstwerk met uw dierbare herinneringen. Dat kan in de vorm van een schilderij zijn, maar ook een kunstwerk van hout behoort tot de mogelijkheden.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, samen zorgen we voor een passend kunstwerk. Een schilderij, een bronzen beeld of een klei-object, maar vooral de herinneringsdoos zorgt voor een mooie en blijvende herinnering op maat!

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofdstraat 51, 5109 AB, 's Gravenmoer

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Herinneringen in Kunst voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofdstraat 51, 5109 AB, 's Gravenmoer
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje