Terug naar overzicht

In Herinnering

Klanten
beoordeling
0,0

Wekelijks overlijden er meer dan 3000 mensen in Nederland. Geen leuk bericht, maar hier is niets aan te veranderen. Deze overleden mensen laten een leegte na die vaak moeilijk gevuld kan worden. Van de een op de andere dag is iemand weg, voor altijd naar zijn of haar hemel verdwenen. Nabestaanden hebben het de eerste periode druk met het regelen van een uitvaart en oplossen van praktische zaken. Tegelijkertijd begint vaak een periode van rouw en bezinning en moeten de naaste achterblijvers een weg vinden zonder hun overleden dierbare. Maar hoe zit het met de mensen die wat verder af stonden van de overledene? Hoe kunnen de collega`s, vrienden, medebewoners, verzorgend personeel, medeleerlingen, supporters, fans en alle andere mensen die iets met de overledene hadden de overleden persoon herdenken? Hoe betuigen zij steun aan de familie en hoe kunnen zij in alle rust en privacy afscheid nemen van de dode?

Voor dit gevoelige vraagstuk is een antwoord gevonden in de vorm van ‘In Herinnering'. Toen een dierbare collega van Debby Marijnissen (de bedenker van dit initiatief) overleed, bleek het niet mogelijk te zijn in persoonlijke sfeer afscheid van deze collega te nemen. In de centrale hal van het bedrijf waar ze werkt, was een tafel neergezet met daarop een foto van de overleden collega, een kunstbloem en een condoleanceboek. Collega`s liepen achter Debby langs toen ze een persoonlijk bericht wilde achterlaten. Het voelde niet prettig om in deze sfeer de overleden collega te herdenken en een paar mooie woorden voor de nabestaanden op papier te zetten.

‘In Herinnering’ is een intieme, afsluitbare plek waar je even stil kunt staan bij het verlies van een dierbare, collega, medebewoner of andere bekende. Op deze plek kun je in alle rust en privacy de tijd nemen om afscheid te nemen, in herinnering te zijn en is het mogelijk om een bericht achter te laten voor de nabestaanden of misschien aan de overledene zelf. ‘In Herinnering’ biedt een moment van geborgenheid voor iedereen die dat op zulke momenten even nodig heeft.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoogbroekseweg 30, 6603KA, Wijchen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met In Herinnering voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoogbroekseweg 30, 6603KA, Wijchen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje