Terug naar overzicht

Jeetje Design

Klanten
beoordeling
0,0

Jeetje Design is een creatieve onderneming.
Na het overlijden van mijn zoon in 2006 heb ik gemerkt dat het creatief bezig zijn voor mij enorm helend werkt. Ik kreeg meer behoefte om mij terug te trekken in de natuur en werd steeds meer verrast door alles wat vlak voor de voeten groeit en bloeit.

Voorheen was ik vooral in de weer met antiek porselein en is de switch naar de ‘tegels’ toevallig ontstaan tijdens onze vakantie. 
In 2018 zijn mijn man en ik met de camper door Frankrijk getrokken. Onderweg heb ik velerlei bloemen geplukt, deze heb ik tussen tijdschriften gedroogd en mee naar huis genomen. Ik kreeg de ingeving om te experimenteren met giethars.

In eerste instantie heb ik bloemen verwerkt op hout en daarna overgoten met epoxy. Dat bleek een bewerkelijk proces.
Maar door veel te experimenteren kreeg ik hierin steeds meer routine en ben ik in 2019 begonnen om bloemen te gaan verwerken op natuurstenen tegeltjes.

Steeds vaker krijg ik het verzoek van nabestaanden om de prachtige bloemen van een uitvaart te verwerken. Het is toch jammer dat deze speciale boeketten maar zo kort zichtbaar zijn.

Het geeft mij telkens enorm veel voldoening om in samenspraak met de nabestaanden een mooie compositie te maken. Uiteindelijk ontstaat er dan een mooie, persoonlijke herinnering aan deze bijzondere gebeurtenis.

Werkwijze
Er zijn diverse formaten en kleuren mogelijk. Voor de eerste opzet stuur ik een paar compilaties (digitaal) door, waarna er nog allerlei aanpassingen mogelijk zijn. Zodra de compositie helemaal goed voelt, zal het ontwerp definitief gemaakt worden en in epoxy worden gegoten. Dit gebeurt 2 a 3 keer, afhankelijk van het soort bloemen. Door het zorgvuldige droogproces en de nabehandeling ontstaat er een mooi, langdurig resultaat voor een blijvende herinnering.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lovense Kanaaldijk 81b, 5013 BJ, Tilburg

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Jeetje Design voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lovense Kanaaldijk 81b, 5013 BJ, Tilburg
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje