Terug naar overzicht

Mijn Herdenking

Klanten
beoordeling
9,9

Samen maken we een herinnering 

Mijn Herdenking (Miriam) staat voor u klaar en helpt u om de pijn en het verlies van uw geliefde te verzachten en draagbaarder te maken. Voor informatie, advies en een luisterend oor met een scheutje hostmanship bij elkaar bent u bij Mijn Herdenking in Boxtel op het goede adres. Samen met u creëren we een aandenken. Mijn Herdenking biedt o.a. het volgende aan:

  • As-sieraden, urnen, glasobjecten met foto's die u terug laten denken aan de mooie momenten die u heeft gemaakt met uw dierbare of geliefde. 
  • Het vullen van herdenkingssieraden, urnen, knuffels met crematie-as worden persoonlijk door Miriam verwerkt in uw tastbare herinnering die u heeft uitgekozen. U mag hier bij aanwezig zijn in de winkel wanneer u dit wenst. Dit wordt dan op afspraak samen met u ingepland.

Het assortiment bij Mijn Herdenking in Boxtel bestaat uit ambachtelijke en unieke objecten waarmee we voor u een unieke herinnering kunnen creëren. Miriam nodigt u graag uit om langs te komen in onze sfeervolle winkel. U kan gewoon binnen lopen tijdens de openingstijden of vooraf telefonisch een afspraak maken.

Tot ziens,

Miriam van Breugel van Mijn Herdenking in Boxtel

Klanten
beoordeling
9,9

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Prins Hendrikstraat 12A, 5281 CM, Boxtel

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Mijn ouders ieder in een eigen ringetje en een kleine urn. Erg blij mee! Super bedankt Miriam"
Chantal
"Zaterdag hebben wij onze dierbare sieraden/spulletjes op mogen halen. Het was best een emotioneel moment, maar wat een goede en fijne service van Miriam. We zijn er ontzettend blij mee. Dankjewel💖"
Heidy
Review geven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Mijn Herdenking voor anderen.

Overige reviews

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten.

jose
"Wat is dit een fijne winkel je word er vriendelijk ontvangen en Mirjam is zon lieve geduldige vrouw.🥰 We hadden een glazen kubus besteld met een foto van mijn schoonvader en de leverancier had alleen nog een groot formaat dus hadden we die genomen. Maar we hadden toch liever een klein formaat en zonder problemen deze kunnen omruilen nadat ze een andere leverancier had gevonden die het kleinere formaat wel had.👌 En gisteren de as van mijn schoonmoeder in de urn laten doen, dit werd op een fijne manier gedaan dat je alles kon zien wat ze deed met uitleg erbij. Wij zijn erg tevreden en zullen zeker bij een volgende toch droevige gebeurtenis zeker weer naar mijn herdenking gaan om het een en ander te bestellen. Echt een aanrader"
Amber
"Super blij met mijn ring!😍 Zelf ben ik niet zo van de as hangers en ringen maar ik vind dit echt de meest persoonlijke oplossing! Super bedankt Miriam!💋"
Michelle
"Heel erg bedankt ben er super blij mee 🥰!! Het kruisje had ik al als een gedenk van opa ❤️ Heb gekozen voor een suptiel hartje zodat ik de kettings samen om kon houden van 2 dierbare mensen, pap en opa ❤️. Het hartje is van mijn herdenking met het as van pap erin verwekt en op de achterkant de vingerafdruk van pap💕 Ook de urn van mijn herdenking 💕 Super lieve vrouw ze neemt de tijd en denkt met je mee! Heel erg bedankt 😘 @ Mijn Herdenking"
Marianne
"vandaag met miriam het urntje gevuld dat wij uitgekozen hadden. ze heeft ons heel goed geholpen. ze heeft ook een luisterend oor voor je. ik wil.haar daarvoor ook heel hartelijk bedanken. groetjes marianne"
Clyde
"Thanks again voor de zeer snelle service 👍❤️. Zeer mooi geworden en nu enroute richting California. Highly recommended 😉👍"
Ardie
"Bedankt Miriam voor de fijne ondersteuning en begeleiding met het uitkiezen van de urntjes en ring van mijn ouders."
Mary
"Ik heb gisteren mijn armband naar miriam gebracht om de vinger afdruk van ons mam er bij te laten zetten, vandaag kreeg ik mijn armband al weer terug Her is super mooi geworden!!! 😍😍 Wat 'n top service ❤️elijk dank"
Gina
"Miriam geeft je aandacht en luistert naar jouw verhaal zonder je het gevoel te geven je zielig te vinden. Het vullen van de asherinnering doet ze samen met jou. Heel respectvol. Neemt alle tijd. Een aanwinst voor Boxtel!"
Danielle
"geweldig begripvolle service, dank miriam. danielle aruba"
X
"Miriam, hartelijk dank voor je betrokkenheid en je adviezen om er een mooie asuitstrooiing van te maken afgelopen weekend. De TOLAD was voor ons allemaal heel bijzonder. Veel succes met de open dag vandaag in je fijne herdenkingswinkel. Groetjes Riky"
Karin
"zojuist mijn mooie lichtje ontvangen van Mijn Herdenking. hij brand nu bij de urn en foto van Taio . Wij zijn er zo blij mee !!!!"
...
"Heel erg bedankt Mirjam, voor deze mooie glaswerkjes en de warme en persoonlijke hulp. Het verlies van onze kanjers valt ons zwaar maar deze mooie herinneringen blijven. 😚"
Jos
"Geweldig mooi kado van mijn vrouw gehad. De hand van mij en mijn moeder ,"
S
"Ben heel erg blij met de ring bedankt Miriam😘"
Marianne
"Warme en persoonlijke aandacht. Bijzondere herdenkings voorwerpen, verrassend en ruime keus."
Petra
"Miriam bedankt voor het advies en super goede service ! De ring met vingerafdruk is heel erg mooi geworden! Blij met mijn vroege verjaardagscadeau 😊"
A
"Bedankt voor de goede service ik ben heel blij met mijn diamant met vingerafdruk. Als je binnen komt voel je je meteen op je gemak en kan alles vragen of voorstellen en gaan meteen kijken of het kan. Zijn hele aparte dingen om toch eens een kijkje te gaan nemen."
Klanten
beoordeling
9,9

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Prins Hendrikstraat 12A, 5281 CM, Boxtel

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Mijn ouders ieder in een eigen ringetje en een kleine urn. Erg blij mee! Super bedankt Miriam"
Chantal
"Zaterdag hebben wij onze dierbare sieraden/spulletjes op mogen halen. Het was best een emotioneel moment, maar wat een goede en fijne service van Miriam. We zijn er ontzettend blij mee. Dankjewel💖"
Heidy
Review geven
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje