Terug naar overzicht

Een Muzikaal Afscheid

Klanten
beoordeling
0,0

Een Muzikaal Afschied

Muziek brengt herinneringen tot leven, biedt troost in moeilijke tijden en geeft ons kracht wanneer we dat nodig hebben.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het muzikaal omlijsten van belangrijke momenten in mensen hun leven, weten we bij ‘Een muzikaal afscheid’ als geen ander van welke waarde de juiste muziekkeuze is voor zo’n betekenisvol moment als een afscheid.

Een uitvaart eert het leven en persoonlijkheid van de overledene in al zijn facetten; mooie verhalen, diens lievelingsbloemen en passende live-muziek. Van een violist of trompettist tot een zorgvuldig samengesteld jazz kwartet, of van zangeres tot gitarist; wij denken vanuit de wensen van de overledene en nabestaanden en zoeken met hen naar een passende invulling. Ons aanbod is uniek en bijzonder divers.

Afscheidslied op maat

Eén van onze bijzondere concepten is ‘Afscheidslied op maat’. Zangeres en pianiste Brenda Bee vertaalt het leven van de overledene naar een uniek, op maat geschreven lied. Een blijvend muzikaal document dat herinneringen op unieke wijze in leven houdt, maar ook bijdraagt aan troost en verwerking van het verlies.

Live afscheidsmuziek naar wens

Onze drijfveer en die van onze artiesten komt voort uit onze liefde voor live-muziek en de wens dit in te zetten op de momenten waarop zij het meest kan bijdragen. Onze ervaren muzikanten zijn getraind in het aanvoelen van sfeer, timing en setting en weten derhalve precies de juiste noot te raken. Zo kunnen zij een foto- of videoshow muzikaal ondersteunen, maar ook een moment van rust en bezinning van de juiste muzikale klanken voorzien. Ook kunnen zij muziek op verzoek instuderen. Alles binnen ons bedrijf is erop gericht een afscheid zo speciaal, onvergetelijk en persoonlijk mogelijk te maken.

Graag staan wij u vrijblijvend te woord om meer te vertellen over onze bijzondere mogelijkheden en indien gewenst een op maat gemaakt voorstel te doen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Drosteweg 34, 3881PG , Putten

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Een Muzikaal Afscheid voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Drosteweg 34, 3881PG , Putten
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje