Terug naar overzicht

Flantes

Klanten
beoordeling
0,0

Flantes ( De Bladblazers)

In deze tijd willen we  - ondanks alle beperkende maatregelen – toch een bijzondere uitvaart of herdenkingsceremonie.

Het ensemble Flantes biedt aan uw plechtigheid luister bij te zetten zoals u dat wilt. Dit kan met voldoende afstand, zowel buiten als binnen.

Flantes is een kwartet van vier blazers die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in het muziekleven in de breedste zin van het woord. Van klassiek tot pop, musical en jazz;  je kunt deze blazers werkelijk overal hun kunsten horen vertonen. Iedere stijl behoort tot de mogelijkheden van dit ensemble. De vier blazers van Flantes hebben ervaring in binnen- en buitenland en zijn momenteel als vaste blazerssectie verbonden aan de populaire Beatles tribute band The Analogues.

Het idee om een ensemble te vormen is min of meer toevallig ontstaan nadat de befaamde componist Ruud Bos een foto van het viertal zag en kenbaar maakte dat hij voor deze bezetting wel wilde arrangeren. Zo ontstond de lp: De Bladblazers spelen Ruud Bos.

Met het besef dat dit een bijzondere, kleine bezetting is waar toch veel klankmogelijkheden in zitten volgden al rap andere arrangementen, al dan niet aangevuld met slagwerk en/of zang. Alle stijlen worden in overweging genomen en zodoende bieden wij ons dan ook graag aan voor uw ceremonie of plechtigheid.
De vier blazers van Flantes zijn wellicht wat u zoekt om uw plechtigheid persoonlijk te maken. Zowel inzetbaar in een binnen- als een buitenlocatie.

 Flantes staat voor: gepaste stijl & sfeer, flexibiliteit en maatwerk.

 

"Getoeter dat recht je hart in waait"

- Marjan Berk - ad.nl 2017

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Flantes voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje